MitMan 435 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 4 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות כל פעם שאני מנסה להתחבר זה מוציא ואומר את ההודעה הבאה: GameUI_Disconnect_DeltaEntMessege אני שואל אתכם בגלל שזה שונה מההודעה map is missing הרגילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 ביולי 4 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות גם לי זה ככה, בגלל המפה sonic_islands. לך לתיקייה של הcsgo, maps ותמחק את המפה משם ותעשה ריסטארט לcsgo. זה אמור לסדר את זה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 4 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות גם לי זה ככה, בגלל המפה sonic_islands.לך לתיקייה של הcsgo, maps ותמחק את המפה משם ותעשה ריסטארט לcsgo. זה אמור לסדר את זה. הנחתי שזה ככה אבל זה שונה מהמיסינג מאפ הרגיל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 4 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות הנחתי שזה ככה אבל זה שונה מהמיסינג מאפ הרגיל זה בתוך תיקיית הworkshop, לא בתוך הmaps הרגיל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו