itamar11 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 2 itamar11 משתמש רשום 10 5 הודעות קיבלתי פרמננט על כלום נראה לי אני רציני שלא יודע לא פירסמתי קהילות דיברתי יפה כיבדתי את השרת אז למה? הייתי רק afk חמש דקות בשרת הfun קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
itamar11 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 2 itamar11 משתמש רשום 10 5 הודעות [ATTACH=CONFIG]899[/ATTACH] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 2 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות שלום איתמר. אני יבדוק את המקרה עכשיו. אני בטוח שהייתה איזה אי הבנה שאני מיד אבדוק אותה. תודה על הדיווח via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 2 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות שלום איתמר.אני יבדוק את המקרה עכשיו. אני בטוח שהייתה איזה אי הבנה שאני מיד אבדוק אותה. תודה על הדיווח אני מדבר איתו הוא כבר מטפל בזה כנראה שזה היה בטעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 ביולי 2 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות אני מצטער טעות שלי הבאן היה אמור להיות ל 30 שעות על עיקוב ורשמתי את הזמן של הבאן בסיבה כנראה , העניין טופל והבאן שלך הוא ל 30 דקות בלבד טופל בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
itamar11 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 2 itamar11 משתמש רשום 10 5 הודעות תודה על צומת הלב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 2 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ננעל via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו