NaDav 508 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 1 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות שם מגיש ההצעה: נדב תאריך הגשת ההצעה: 1/7/16 הצעה לשרת (שם השרת) כל שרת שהסקין לא משנה בו כגון bhop ולא כמו גייל שכן משנה. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כשאתה קונה סקין אתה רוצה להנות ממנו, טיפה להתלהב גם שיש לך סקין, במיוחד כשהוא חדש. קישור לפלאגין: אין הערות: כשאתה משחק ב bhop יש מפות שאי אפשר להכנס לקבוצת ה T. לי יש סקין בשם nep שקניתי לא מזמן והוא די יקר. ממש באלי לשחק בוא גם שאני בקבוצת ה CT בשרת ה BHOP. אז בכלליות ההצעה שלי זה שבשרתים כאלה יהיה אפשר לבחור איזה סקין שבאלך שברשותך באיזה קבוצה שאתה רוצה. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 ביולי 1 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות אתה רוצה שהסקין לדוגמא Heavy שהוא רק ל - T יהיה גם ל ct? לא נראלי שזה יעבוד כי הרי בכוונה עשו סקינים לכל קבוצה, ולגבי הבעיה שאי אפשר להיכנס לסיטי, זה בגלל שאין אףאחד לסיטי, אדמין צריך לבוא ולהעביר את עצמו לסיטי ואז כל שאר השחקנים יוכלו להיכנס לסיטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 1 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות מה דעתך על פלאגין שמאפשר לשחקנים להכנס פשוט לשתי הקבוצות? (kz/bhop/surf) אתה רוצה שהסקין לדוגמא Heavy שהוא רק ל - T יהיה גם ל ct?לא נראלי שזה יעבוד כי הרי בכוונה עשו סקינים לכל קבוצה, ולגבי הבעיה שאי אפשר להיכנס לסיטי, זה בגלל שאין אףאחד לסיטי, אדמין צריך לבוא ולהעביר את עצמו לסיטי ואז כל שאר השחקנים יוכלו להיכנס לסיטי לא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו