Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 1 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אה ואותי אתה לא זוכר מהתקופה הישנה?? אני זוכר אותך מהתקופה הישנה אבל לא מהזאת... באת אחרי זה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 ביולי 1 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות אני זוכר אותך מהתקופה הישנה אבל לא מהזאת... באת אחרי זה :) לא אחי הייתי לפני ממש לפני אני פה מאז שנפתח הקהילה לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sergio Ramos 216 פורסם 2016 ביולי 1 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות לא אחי הייתי לפני ממש לפני אני פה מאז שנפתח הקהילה nope mate "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 1 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לא אחי הייתי לפני ממש לפני אני פה מאז שנפתח הקהילה אני יודע שהיית מההתחלה אבל לא ממש מההתחלה :) בסדר אחי זה לא כזה משנה... ד"א אתה נרשמת ב28.07.2015 ואני נרשמתי ב11.5.2015 נרשמתי חודשיים וחצי לפניך ככה שאני כנראה פה לפניך :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 ביולי 1 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות אני יודע שהיית מההתחלה אבל לא ממש מההתחלה :) בסדר אחי זה לא כזה משנה...ד"א אתה נרשמת ב28.07.2015 ואני נרשמתי ב11.5.2015 נרשמתי חודשיים וחצי לפניך ככה שאני כנראה פה לפניך :) הייתי משחק פה עוד לפני שנרשמתי לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 1 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות הייתי משחק פה עוד לפני שנרשמתי גם אני הייתי ככה.. רק שהייתי חורש על הסארף rpg My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 2 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות (נערך) אני יודע שהיית מההתחלה אבל לא ממש מההתחלה :) בסדר אחי זה לא כזה משנה...ד"א אתה נרשמת ב28.07.2015 ואני נרשמתי ב11.5.2015 נרשמתי חודשיים וחצי לפניך ככה שאני כנראה פה לפניך :) אני לא מבין למה צריך להתחרות בכלל מי נמצא לפני מי? מה זה משנה אם הוא נרשם לפורום חודשיים אחרייך ומי שיחק לפני מי? בסופו של דבר הוא נמצא איפה שהוא היום ואתה נמצא איפה שאתה היום. אני התחלתי להיות בעל תפקיד ניהולי בשנת 2011 יצא לי לנהל מעל ל4 שנים ברציפות. מה שמשנה זה לא הוותק של האדם אלא כמות ההשקעה שהוא מביא איתו. לפי דעתי זה סתם טיפשות להתווכח מי לפני מי כי זה לא משנה שום דבר.. נערך 2016 ביולי 2 על ידי The Donger You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 2 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אני לא מבין למה צריך להתחרות בכלל מי נמצא לפני מי?מה זה משנה אם הוא נרשם לפורום חודשיים אחרייך ומי שיחק לפני מי? בסופו של דבר הוא נמצא איפה שהוא היום ואתה נמצא איפה שאתה היום. אני התחלתי להיות בעל תפקיד ניהולי בשנת 2011 יצא לי לנהל מעל ל4 שנים ברציפות. מה שמשנה זה לא הוותק של האדם אלא כמות ההשקעה שהוא מביא איתו. לפי דעתי זה סתם טיפשות להתווכח מי לפני מי כי זה לא משנה שום דבר.. רשמתי שזה לא כזה משנה... לא באמת אכפת לי מי בא לפני ומי אחרי... אבל אני לא מסכים שהוותק לא חשוב כי ככל שאדם ותיק יותר(בתפקיד) יש לו יותר נסיון ניהולי בסדר אחי זה לא כזה משנה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 2 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות רשמתי שזה לא כזה משנה... לא באמת אכפת לי מי בא לפני ומי אחרי...אבל אני לא מסכים שהוותק לא חשוב כי ככל שאדם ותיק יותר(בתפקיד) יש לו יותר נסיון ניהולי אני יכול להגיד לך שראיתי אנשים שרק מתחילים שפועלים יותר טוב מאנשים עם וותק. וותק משפיע בעיקר בשביל להרשים ובשביל לקבל ידע על קבלת החלטות במצבים שונים. וזה נראה שדיי אכפת לך כי טרחת לבדוק מתי הוא נרשם ומתי אתה ^_^ You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 2 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אני יכול להגיד לך שראיתי אנשים שרק מתחילים שפועלים יותר טוב מאנשים עם וותק.וותק משפיע בעיקר בשביל להרשים ובשביל לקבל ידע על קבלת החלטות במצבים שונים. וזה נראה שדיי אכפת לך כי טרחת לבדוק מתי הוא נרשם ומתי אתה ^_^ בדקתי מתי הוא נרשם כי הוא אמר שהוא פה מההתחלה אז בדקתי אולי אני סתם לא זוכר אותו... ולדעתי אין טעם להמשיך את הדיון הוא טיפה חסר פואנטה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 2 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות אני לא מבין למה צריך להתחרות בכלל מי נמצא לפני מי?מה זה משנה אם הוא נרשם לפורום חודשיים אחרייך ומי שיחק לפני מי? בסופו של דבר הוא נמצא איפה שהוא היום ואתה נמצא איפה שאתה היום. אני התחלתי להיות בעל תפקיד ניהולי בשנת 2011 יצא לי לנהל מעל ל4 שנים ברציפות. מה שמשנה זה לא הוותק של האדם אלא כמות ההשקעה שהוא מביא איתו. לפי דעתי זה סתם טיפשות להתווכח מי לפני מי כי זה לא משנה שום דבר.. רוץ לממשלה My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 2 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות רוץ לממשלה אני במירוץ ארוך ללב שלך You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 ביולי 2 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות אני זוכר אותך מהתקופה הישנה אבל לא מהזאת... באת אחרי זה :) wbt me? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 2 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות wbt me? אני זוכר אותך עוד מלפני זה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 2 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אם כבר בקטע של זכרונות אז עוד יש לי את שיחת הסקייפ הראשונה של הקהילה... http://prntscr.com/bnzmad ועוד משהו הלוגו ראשון: http://prntscr.com/bnzmh0 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו