Leonardo 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 30 Leonardo משתמש רשום 10 15 הודעות שם מגיש התלונה: kyuubi steam id:STEAM_0:0:153919735 סוג ההרחקה: (באן גאג מיוט) גאג השרת שקיבלתי את ההרחקה:jailbreak האדמין שביצע את ההרחקהofek.Sharabi אורך ההרחקה: 30 דקות סיבת ההרחקה: ההעלבה תיאור המקרה:אני רשמתי בצאט גי ואופק חשב שקראתי לו גיי אחרי זה שאלתי באדמין צאט למה קיבלתי גאג כי הוא אמר שאני התחכמתי וקראתי לו גיי אחרי שרימה באל אר ואני בסך הכל רשמתי גי כאילו האות ג'י באנגלית כי מישהו שאל אותי שאלה בפרטי ולא היה לי כח לפתוח את הצאט בפרטי אז כתבתי בשרת. [sIGPIC][/sIGPIC]צב צבים צבי הנינגה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביוני 30 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות יש לך תמונה/ רקורד? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Leonardo 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 30 Leonardo משתמש רשום 10 15 הודעות לא אין לי רקורד ואני מקווה שאופק יראה שלא התכוונתי למילה גיי [sIGPIC][/sIGPIC]צב צבים צבי הנינגה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 ביוני 30 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות (נערך) אני אשמח לרקורד\תמונה ואני יודע שכתבתה גיי ואם לא כתבתה גי התחכמת איתי אז קיבלתה גאג אשמח לראות תמונה\רקורד המשך יום נעים:v: נערך 2016 ביוני 30 על ידי ofek.sharabi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Leonardo 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 30 Leonardo משתמש רשום 10 15 הודעות אתה הייתה בשרת וראית שרשמתי גי ורשמת לי בפרטי שרשמתי גי אז למה אני צריך להביא רקורד? [sIGPIC][/sIGPIC]צב צבים צבי הנינגה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 30 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות פעם הבאה אל תתחכם.. זאת לגמרי התחכמות לכתוב את זה. ואתה מודה במה שעשית, לכן אין שום סיבה לטפל. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו