Nico 30 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 29 Nico YourGame Beginner Nico 30 76 הודעות במקרה ולא שמעתם על המשחק אוסו, זהו משחק קצב (דוגמה למשחק קצב - GUITAR HERO) המטרה במשחק היא לכוון על העיגולים וללחוץ על X או Z לפי הקצב של השיר. אז הנה תוצאה שאני עשיתי (הכי טובה שלי עד כה בשנתיים שאני משחק) ומקווה שתהנו. קישור למשחק : https://osu.ppy.sh/ [video=youtube;amQc-CgjGMY] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביוני 29 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות wow. אני מת לראות את של שביט בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביוני 29 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות Wtf אתה טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביוני 29 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות שביט 0 look at my skills: [video=youtube;dQ59zpMTm5A] נ.ב זה לא שביט משחק via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
usagi 10 פורסם 2016 ביוני 29 usagi משתמש רשום 10 61 הודעות 98.69 Accuracy כמה פעמים שיחקת במפה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nico 30 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 30 Nico YourGame Beginner Nico 30 76 הודעות שביט 0look at my skills: [video=youtube;dQ59zpMTm5A] נ.ב זה לא שביט משחק זה כן שביט משחק ם.ם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nico 30 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 30 Nico YourGame Beginner Nico 30 76 הודעות 98.69 accuracyכמה פעמים שיחקת במפה? הacc שלי בתוצאה הזו לא הייתה ככ טובה, בכל זאת רציתי מעל 99 אך לא שחקתי את המפה הרבה. (לא שזה משנה, בכל זאת אי אפשר למזכר מפות) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 ביוני 30 Buddha אדמין 17 167 הודעות Wow אני ממש גרוע יחסית אליך אפילו ששחקתי במשחק רק בערך 3ימים וב gameplay time משהו כמו שעתיים שלוש נראה לי אני אחזור לשחק. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 ביוני 30 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אשמח לדעת מה ההבדל בין z וx קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביוני 30 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות זה כן שביט משחק ם.ם אני יודע זה טרול d: via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nico 30 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 1 Nico YourGame Beginner Nico 30 76 הודעות אשמח לדעת מה ההבדל בין z וx אין הבדל, מה שיותר נוח ללחוץ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו