DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 28 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לכל מי שיודע או לא, אתמול היה הLAN הראשון של YourGame בשיתוף עם LAN ISRAEL. ואני הלכתי לLAN וכל רגע בו היה כיף. היה כיף לפגוש את כל מי שהגיע, היה כיף לצחוק עם כל מי שהגיע, היה כיף לראות את המשחקים, היה כיף לשבת עם כולם, היה כיף לאכול עם כולם, והיה כיף פשוט לראות את כל מי שהגיע. וכל מי שלא הגיע, פספס! לא משנה מה הסיבה שלא הגעתם, חבל שלא באתם. תודה מיוחדת לגיל על ההזדמנות להיות בLAN הראשון שלי ובמיוחד על המתנה שהוא הביא לי שם - [ATTACH=CONFIG]886[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]887[/ATTACH] גם תודה לכל מי שראיתי והיה לי כיף להיות איתכם: 2spooky2me zpower nonstop bombila Solar Combsution hepi hibiki mitman react winterholy iamigb xmaster digitalsoul exufox meow tornimus babon moriass xtazzzi darkman ofekpls patricstar NoProfile מצטער מראש אם שחכתי מישהו (אני מקווה שלא, אני כבר חצי שעה על הפוסט הזה). אני כבר מחכה לLAN הבאה ויודע בוודאות שאני מגיע, מקווה שגם אתם :) . Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביוני 28 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות היה כיף גם לי אחי יענק מקווה לבוא ללאן הבא רק שזה יהיה יותר קרוב לנהריה.... בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביוני 28 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות @tornim0s שכח אותך.. לא הייתי מוותר נ.ב כול הכבוד שהצלחתה להגיע, גם אני אגיע ללאן הבא מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TorNim0s 42 פורסם 2016 ביוני 28 TorNim0s YourGame Advanced אלדד 42 207 הודעות @tornim0s שכח אותך.. לא הייתי מוותרנ.ב כול הכבוד שהצלחתה להגיע, גם אני אגיע ללאן הבא הוא כתב tornimus חחחח וואללה אני נהנתי רצח למרות שהייתי עייף כמו לא יודע מה אופיר ניראה לי דמיין פלנטה אחרת בכלל חחחחח שמחתי לראות את כולכם! נ.ב. שי וחן הילדים הכי מציקים בעולם !!!! אחראי קהילות לשעבר מפקח הפורום לשעבר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 28 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות הוא כתב tornimus חחחחוואללה אני נהנתי רצח למרות שהייתי עייף כמו לא יודע מה אופיר ניראה לי דמיין פלנטה אחרת בכלל חחחחח שמחתי לראות את כולכם! נ.ב. שי וחן הילדים הכי מציקים בעולם !!!! חחחחח דרך אגב אני צריך אותך בוא לטים ספיק דחוף Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 28 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות @tornim0s שכח אותך.. לא הייתי מוותרנ.ב כול הכבוד שהצלחתה להגיע, גם אני אגיע ללאן הבא דרך אגב אני צריך אותך בוא לטים ספיק דחוף Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביוני 28 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות הוא כתב tornimus חחחחוואללה אני נהנתי רצח למרות שהייתי עייף כמו לא יודע מה אופיר ניראה לי דמיין פלנטה אחרת בכלל חחחחח שמחתי לראות את כולכם! נ.ב. שי וחן הילדים הכי מציקים בעולם !!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופיר היה מעופף לגמרי מסכים עם זה שהוא חי בפלנטה אחרת חחחחחחחח באמת היה לאן כיפי ממש היה לי ממש כיף לפגוש את כולם מחכה ממש ללאן הבא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 ביוני 28 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות חחחח אני ארז ודור חזרנו לתחנה ביחד עם אופיר (שהיה אמור לנווט אותנו) והוא הלך כמו זומבי וכל הדרך צחקנו עליו. ודור כמעט התבלבל ברציף ועשה טיול בארץ. היה אחלה וחוויה מעולה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BomB1La 14 פורסם 2016 ביוני 28 BomB1La יוטיובר - PernikTV אופיר 14 75 הודעות מסכים עם מה שאתם אומרים, אני לא ישנתי 48 שעות אין מה לעשות, הייתי עייף מת ואפילו אחרי זה שחזרתי ברכבת לבית נרדמתי והתעוררתי אחרי שעברו את התחנה שלי אז הייתי צריך לחכות 20 דקות בערך עד שההורים שלי יבואו לאסוף אותי מתחנת הרכבת באשקלון כי הם חיכו לי באשדוד... בקיצר אני לא הייתי במצב אידיאלי, אם הייתם באים ביום הראשון (ששם הייתי נורמאלי לפחות) אז הייתם מבינים ערוץ היוטיוב שלי: https://www.youtube.com/c/PernikTV Discord: BomB1La#7206 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 ביוני 28 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות מסכים עם מה שאתם אומרים, אני לא ישנתי 48 שעות אין מה לעשות, הייתי עייף מת ואפילו אחרי זה שחזרתי ברכבת לבית נרדמתי והתעוררתי אחרי שעברו את התחנה שלי אז הייתי צריך לחכות 20 דקות בערך עד שההורים שלי יבואו לאסוף אותי מתחנת הרכבת באשקלון כי הם חיכו לי באשדוד...בקיצר אני לא הייתי במצב אידיאלי, אם הייתם באים ביום הראשון (ששם הייתי נורמאלי לפחות) אז הייתם מבינים חחחחח דור היה יכול לעלות לרכבת שאתה עלית העליה הוא פשוט חשב שאמרו לו רציף ארבע, ידעתי שהוא היה אמור להיות לידך ולהעיר אותך בתחנה שלך חחחחחח מה שחשוב זה שישנת טוב xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
noprofile 11 פורסם 2016 ביוני 28 noprofile משתמש כבוד הראל 11 237 הודעות שחכת אותי ... חבר כבוד ברמת גלובל עלית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 28 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות שחכת אותי ... לא נשכח אותך הראל! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 28 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות שחכת אותי ... סליחה! אני מוסיף! שאלוהים ירחם על נשמתי... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 ביוני 28 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לא צילמתי עדיין את שלי, יצא יפה @EYT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 28 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לא צילמתי עדיין את שלי, יצא יפה @eyt זה אותו עכבר כמו בפד או שאני מדמיין... O_o Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו