CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 27 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: אופק/ CatNewsPaper תאריך הגשת ההצעה: 27 בינואר 2016 הצעה לשרת: כל השרתים בעיקרון פירוט על ההצעה: כשמישהו יכתוב בצאט servers! אז יהיה לו בצד את רשימת השרתים. לדוגמא כאשר אני ילחץ על שרת הttt זה יבקש ממני לפתוח את הקונסול. ובקונסול יהיה כתוב את הפקודה: connect 512.56... (האייפי של השרת) ויבקש ממני להעתיק את הפקודה הזאת לקונסול. וככה אני יעבור מהר משרת לשרת. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אפשר לעבור כך משרת לשרת במיידיות. הערות: שיחקת בשרת שהוא לא ישראלי. והשתמשתי בזה. זה היה ממש נוח. מקווה שתסכימו להצעה הזאת. נערך 2016 ביוני 27 על ידי CatNewsPaper קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 27 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות כתבתי במקום מסכימים מסיכים בטעות. שימו לב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביוני 28 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות נדחה בעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו