aviel3634 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 aviel3634 משתמש רשום אביאל 13 25 הודעות שם מגיש התלונה: אביאל SteamID:STEAM_0:1:53147004 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: TTT האדמין שביצע את ההרחקה: לא ידוע (גיל 10-12 לפי הקול) אורך ההרחקה:שבוע סיבת ההרחקה: הזכרת קהילה מתחרה תיאור המקרה:ניכנסתי לסרבר פעם ראשונה או שנייה ושאלתי אם זה הסרבר של *קהילה מתחרה* ואמרו לי שזה של urgame ואז האדמין אמר אתה מקבל על זה מיוט לשבוע ואז ביקשתי ממנו שיקצר לי או יוריד לי כי זה טעות שלא תחזור על עצמה הסברתי לו כי יש הרבה סרברים של קהילות מתחרות ובטעות שייכתי גם את זה אליהם טעות שלא תחזור , עכשיו עברו 3 ימים והמיוט פוגע לי בחווית המוד כי הוא מצריך דיבור כמעט ומתמיד למי שיודע מזה ttt הוא יבין. אשמח אם תורידו לי את המיוט ברוב טובכם ואני מבטיח שלא אחזור על טעות זו . שבוע טוב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביוני 26 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות (נערך) @shekel-fucker הוא האדמין שנתן את ההרחקה נראה מה יש לו להגיד בנושא. נערך 2016 ביוני 26 על ידי xTaZzZi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביוני 26 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות שלום אביאל, דבר ראשון, ממה שאני ראיתי כשהייתי בשרת זו לא הייתה הפעם הראשונה או השנייה שלך בו. דבר שני, אני לא חושב שאפשר להתבלבל של איזו קהילה הסרבר, גם כי רשום לך בהתחלה YourGame.co.il] Trouble In Terrorist Town] וגם כי הסרבר במוד הזה של הקהילה שהזכרת נסגר. דבר שלישי, אם היית מועיל בטובך לקרוא חוקים היית יודע שאסור להזכיר בשום דרך שהיא קהילה מתחרה אפילו אם שאלת בדרך "תמימה". דבר רביעי, "בטעות", מצחיק שאחרי שקיבלת את המיוט כמעט כל הילדים בשרת אמרו שאתה עושה את אותו דבר בעקביות, שואל אם פה זה *קהילה מתחרה* וכולם עונים לך יורגיים, ובכל זאת אתה ממשיך למרות שהבהירו לך שהשרת הזה של יורגיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
aviel3634 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 26 aviel3634 משתמש רשום אביאל 13 25 הודעות שלום אביאל,דבר ראשון, ממה שאני ראיתי כשהייתי בשרת זו לא הייתה הפעם הראשונה או השנייה שלך בו. דבר שני, אני לא חושב שאפשר להתבלבל של איזו קהילה הסרבר, גם כי רשום לך בהתחלה yourgame.co.il] trouble in terrorist town] וגם כי הסרבר במוד הזה של הקהילה שהזכרת נסגר. דבר שלישי, אם היית מועיל בטובך לקרוא חוקים היית יודע שאסור להזכיר בשום דרך שהיא קהילה מתחרה אפילו אם שאלת בדרך "תמימה". דבר רביעי, "בטעות", מצחיק שאחרי שקיבלת את המיוט כמעט כל הילדים בשרת אמרו שאתה עושה את אותו דבר בעקביות, שואל אם פה זה *קהילה מתחרה* וכולם עונים לך יורגיים, ובכל זאת אתה ממשיך למרות שהבהירו לך שהשרת הזה של יורגיים. שלום כמו שאמרתי זה היה בין הפעמים הראשונות שלי בסרבר יום לפני הבאן הכרתי את הסרבר , שוב אני חוזר לא ידעתי שזה הסרבר של הקהילה שלכם אני מודה באשמה אני לא קורא חוקים אני מיהרתי לשחק ואני מניח שהרוב עושים ככה זה גם ברור מאליו שאסור לפרסם קהילות מתחרות גם בלי שהיה חוק כזה ולגבי הדבר הרביעי אני שמעתי שרק אחד אמר לך את זה ואז הוא רשם rip desi לא יודע אם זה טרול או לא אבל זה יצא על חשבוני. אני חוזר ואומר אני לא אחזור על טעות זו או על טעות אחרת שמפרה את החוקים ואני מבטיח לך זאת ואם לא אני ערב לך שאם זה יקרה שוב שים לי באן פרם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביוני 26 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות (נערך) שלום כמו שאמרתי זה היה בין הפעמים הראשונות שלי בסרבר יום לפני הבאן הכרתי את הסרבר , שוב אני חוזר לא ידעתי שזה הסרבר של הקהילה שלכם אני מודה באשמה אני לא קורא חוקים אני מיהרתי לשחק ואני מניח שהרוב עושים ככה זה גם ברור מאליו שאסור לפרסם קהילות מתחרות גם בלי שהיה חוק כזה ולגבי הדבר הרביעי אני שמעתי שרק אחד אמר לך את זה ואז הוא רשם rip desi לא יודע אם זה טרול או לא אבל זה יצא על חשבוני.אני חוזר ואומר אני לא אחזור על טעות זו או על טעות אחרת שמפרה את החוקים ואני מבטיח לך זאת ואם לא אני ערב לך שאם זה יקרה שוב שים לי באן פרם מיוט* לא באן, אני רואה שאתה מביע חרטה על זה, מקווה שלמדת את הלקח בשלושה ימים האלה. המיוט ירד, אפשר לנעול. שבוע טוב. נערך 2016 ביוני 26 על ידי Shekel-Fucker קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
aviel3634 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 26 aviel3634 משתמש רשום אביאל 13 25 הודעות מיוט* לא באן, אני רואה שאתה מביע חרטה על זה, מקווה שלמדת את הלקח בשלושה ימים האלה.המיוט ירד, אפשר לנעול. שבוע טוב. מעריך את זה מאוד גבר שבוע טוב גם לכם :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביוני 26 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו