sahar12 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 sahar12 משתמש רשום 10 3 הודעות שם:סהר נגאוקר גיל:12 סקייפ:nicknitro913 וותק בקהילה:אין ניסיון בקהילות קודמות:אין התפקיד שאני רוצה בקהילה:אדמין בשרת casual מדוע מגיע לי לקבל את תפקיד זה?:מגיע לי לקבל את תפקיד בגלל שאני בן אדם אחראי,יודע את החוקים,מבין את התפקיד,משחק כבר הרבה זמן בשרת,וחשוף לבעיות שנמצאות ו מעוניין לעשות שינוי לטובה בשרת איך אני יוכל לתרום את עצמי בתפקיד זה?:אני תורם לתפקיד בעובדה שאני מכיר את הבעיות בשרת של האנשים שנכנסים ושל הזלזול באנשים אחרים,מוכן לתרום לקהילה בכך שאוכף את החוקים במידת הצורך,ולא אנצל את הגישות שיתנו לי שלא לתפקיד ולתנאים של השרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 ביוני 25 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות תגיש פו http://yourgame.co.il/showthread.php?t=9031 לפי הטופס בהצלחה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות קיבלת תשובה, נא להגיש באשכול. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו