EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות התוכנה spotify מוכרת כמעט בכל העולם והרעיון המרכזי שלה היא שידור מוזיקה בחינם בצורה מהירה וקלה ללא צורך ביוטיוב או בטעינה ארוכה אך למזלנו הרע של ישראל התוכנה עוד אינה קיימת כאן ולכן אין כל כך דרך להשתמש בה אבל היום אח שלי ואני ניסינו לעקוף את המערכת ואכן ניצחנו ואני כאן כדי לעזור לכל מי שרוצה את התוכנה להשיג אותה ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ עכשיו מכיוון שהתוכנה אינה קיימת בישראל נצטרך להתקין VPN או virtual private network אשר מקדד את הIP של האינטרנט כדי שמי שמקבל את החיבור (במקרה הזה השרתים של spotify) יחשוב שהIP מגיע מארץ אחרת תוכנה שאני ממליץ עליה היא HOLA (לחיצה על השם תכניס אתכם לאתר) כדי להוריד את התוכנה נלחץ על START לאחר מכן נבחר באפשרות הראשונה אשר נותנת לנו להשתמש בתוכנה בחינם ללא תשלום בעתיד ונלחץ next כמו בתמונה מעל לאחר מכן תתחיל הורדה של hola-setup.exe נפעיל את התוכנה וניתן לה לעשות את שלה עכשיו תחזרו לאתר של hola ושם נלחץ next על החלון החדש שנפתח כדי להוריד את התוסף לchrome לאחר שלחצנו זה ישאל אם להתקין ונאשר בלחיצה על add extension עכשיו זה יוריד עוד קובץ שבו לא ניגע והוא יעלם מיד ונקבל הודעה שhola נוסף לchrome ונראה את הלוגו ליד הלינק של האתר שאנחנו בו לוגו האש הוא של hola ועכשיו הגיע הזמן להוריד spotify! ניכנס לאתר של spotify בלחיצה כאן עכשיו יש 2 אפשרויות או שזה יכנס לכם לאתר כרגיל וזה אומר שhola עובד או שזה יגיד שspotify לא קיים בארץ וכאן צריך להפעיל את hola כדי להפעיל נלחץ על הלוגו של hola כמו בתמונה ואחר כך נלחץ על הכפתור הדלקה בצד ימין למעלה כמו שרואים בתמונה מעל כאשר נפעיל נוכל לבחור את הארץ שאנחנו רוצים להתחבר ממנה לי אישית עבד UK ואני ממליץ עליה :) עכשיו ניכנס מחדש לspotify וזה אמור להכניס אותנו לאתר כמו שצריך. תוכלו לראות תמונה של חלק מהאתר למעלה נלחץ על sign up בצד ימין למעלה ונירשם כמו שצריך לפי הבקשות לפי הסדר מתורגם: שם משתמש: סיסמא אימייל אימות אימייל תאריך לידה זכר או נקבה אחרי שמילאתם את כל זה חשוב מאוד לא לסמן את הקוביה מתחת כדי לא לשתף את הפרטים של ההרשמה מכיוון שזה ימנע את ההורדה! לאחר שנרשמתם נחזור לדף הראשי של spotify ונלחץ על download בלחיצה על download תועברו לדף חדש ותתחיל לכם ההורדה מיידית במידה ולא מתחילה ההורדה יש לכם אפשרות להתחיל מחדש את ההורדה בדף שנפתח לכם באתר לאחר שהורדתם פשוט תעקבו אחרי ההוראות ותלחצו אישור וזה יוריד לבד את הכל זמן ההורדה הוא באיזור השניות לדקות אחדות תלוי ברמת האינטרנט שלכם עכשיו תפתח לכם התוכנה של spotify! כאן אפשר לבטל את hola באותה צורה שהוסברה על איך להפעיל את התוסף ועכשיו כל מה שנשאר זה להתחבר ולהנות מהתוכנה וזהו עכשיו תוכלו לחפש כל שיר או אלבום או אפילו זמרים שאתם אוהבים ולשמוע אותם ללא צורך ביוטיוב או בפרסומות מעצבנות מקווה שאהבתם ושתהנו מהתוכנה אני אישית הולך להשתמש בה כל הזמן יש בה הכל אם מישהו הסתבך או שלא עובד לו מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית בפורום ואני אחזור אליהם כמה שיותר מוקדם :) כל שגיאת כתיב או תיקון טעויות תתבצע במידה וידווחו טעויות אלו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MargotRobbie 10 פורסם 2016 ביוני 25 MargotRobbie YourGame Corporal יניב 10 772 הודעות למה להוריד כשיש תוסף בכרומ? בכל מקרה,תודה על הפרסום! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות למה להוריד כשיש תוסף בכרומ?בכל מקרה,תודה על הפרסום! החלטה שלך בכל מקרה זה לא זמין בארץ p: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MargotRobbie 10 פורסם 2016 ביוני 25 MargotRobbie YourGame Corporal יניב 10 772 הודעות החלטה שלךבכל מקרה זה לא זמין בארץ p: ידוע. תאמין לי שעדיף להוסיף את זה כתוסף בקלות ויעילות מאשר לבזבז זמן בהורדה והתקנה של התוכנה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביוני 25 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות רק לידע כללי. hola דופק את הגישה שלכם לtwitch ולעוד כמה אתרים. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אחרי חודש spotify ראו שאני מישראל וחסמו לי את המשתמש... זה ככה לכולם זה מציק לאללה עדיף להוריד פשוט את השירים שאתה רוצה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2016 ביוני 29 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות אחרי חודש spotify ראו שאני מישראל וחסמו לי את המשתמש...זה ככה לכולם זה מציק לאללה עדיף להוריד פשוט את השירים שאתה רוצה זה לא שהם חסמו לך אותו, עברו שבועיים שהם חשבו שאתה בחול ובגלל זה גם יכולת להשתמש בתוכנה. תתחבר מחדש עם VPN לweb player ותוכל להיכנס למשתמש שלך שוב. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MikE 10 פורסם 2016 ביוני 29 MikE משתמש רשום 10 31 הודעות מה מיוחד בתוכנה הזאת כל כך מה רע ביוטיוב ? אתה מוריד adblocker וזה מושלם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Wolvekitty 1 פורסם 2016 ביוני 29 Wolvekitty אדמין 1 179 הודעות שאפו על ההשקעה אבל דבר אחד ששכחת להזכיר פעם במידי פעם זה יגיד לכם שארץ שנרשמתם ממנה היא לא חוקית אז אתם תצטרכו להפעיל vpn שהוא לא מתוך הבראוסר כדי שזה יכנס לכם למשתמש ואז אתם יכולים להעיף את הvpn בברכה Wolvekitty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xile 10 פורסם 2016 ביולי 12 xile משתמש רשום נתנאל 10 4 הודעות אח שלי אתה מלך. מלך! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 12 React משתמש רשום 13 696 הודעות מה מיוחד בתוכנה הזאת כל כך מה רע ביוטיוב ? אתה מוריד adblocker וזה מושלם אתה יכול לשמוע שירים שיש לך על המחשב דרך הפלאפון גם שאתה לא בבית.. אני משתמש בה בטיולים.. מספיק יש לך 3g/4g ארד שחכתי להגיד לך תודה. רוצה אני אעשה מדריך לפלאפון ותוסיף? "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 15 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אתה יכול לשמוע שירים שיש לך על המחשב דרך הפלאפון גם שאתה לא בבית.. אני משתמש בה בטיולים.. מספיק יש לך 3g/4gארד שחכתי להגיד לך תודה. רוצה אני אעשה מדריך לפלאפון ותוסיף? לא יכולתי לענות וגם טיפה מאוחר אבל אם אין לך בעיה תעשה ואני אוסיף :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hwol 11 פורסם 2016 בספטמבר 24 Hwol משתמש רשום Bar 11 230 הודעות תודה רבה :) My Youtube Channel My Steam PC Equipment and Specs CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ GPU: Intel® HD Graphics 530 NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4G VRAM RAM: 16GB DDR4 2133 MHz Keyboard: Razer BlackWidow X Chroma Mouse:Razer DeathAdder Mousepads:Corsair MM300 Headphones:Steelseries siberia v2 Headphones:Razer kraken 7.1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 בספטמבר 25 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות Wow, You must be a genius קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 בספטמבר 25 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות או שפשוט תקנו פרימיום ותהנה גם בלי פרסומות? יש לי פרימיום ותאמין לי לא מתחרט על ה200 שקל האלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו