Swagi Gaming 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 Swagi Gaming חדש/ה ב־YourGame 10 38 הודעות שם מגיש התלונה: דוד - David SteamID: STEAM_0:1:162116095 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail האדמין שביצע את ההרחקה: xMaster אורך ההרחקה: 720 דקות סיבת ההרחקה: שפה לא ראויה תיאור המקרה: אז ככה, הכל התחיל בבוקר, אדמין לא היה והיה אחד שעיכב אמרתי לו "מעכבב" והוא התחיל לצעוק עליי אמרתי לו תפסיק לצעוק, והוא התחיל לקלל וקיללתי אותו חזרה. ואיפה היה אדמין שהוא יתגרע בי וקילל אותי..? אני יודע יצאתי דפוק, אבל אני לא מוכן לספוג עלבונות אשמח אם תועיל בטובך להוריד קצת מהאורך המיוט. שיהיה לכם שבוע טוב, המשך חופשה נעימה! :) Steam *גלובל לשעבר* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 ביוני 25 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות אתה מודה שיצאת דפוק, ואתה מצפה ממני להוריד את הגאג? קודם כל זו לא תלונה, זאת בקשה. פעם הבאה שתגיד "תלונה" אני אאריך לך את הגאג ל24 שעות. לא מוכן שתתלונן עליי סתם. המשך שהייה מהנה בשרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi Gaming 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 Swagi Gaming חדש/ה ב־YourGame 10 38 הודעות אתה מודה שיצאת דפוק, ואתה מצפה ממני להוריד את הגאג?קודם כל זו לא תלונה, זאת בקשה. פעם הבאה שתגיד "תלונה" אני אאריך לך את הגאג ל24 שעות. לא מוכן שתתלונן עליי סתם. המשך שהייה מהנה בשרת. היי, לא ביקשתי שתוריד לי את הגג אני מודה שעשיתי טעות בסה"כ אני בן אדם ביקשתי רק שתפחית לי בכמות הדקות. ולא ידעתי איזה טופס לפתוח חבר. שבוע טוב :) Steam *גלובל לשעבר* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 ביוני 25 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות היי, לא ביקשתי שתוריד לי את הגג אני מודה שעשיתי טעות בסה"כ אני בן אדם ביקשתי רק שתפחית לי בכמות הדקות.ולא ידעתי איזה טופס לפתוח חבר. שבוע טוב :) הגאג הוא ל12 שעות והוא נגמר עוד שעתיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות את התשובה כבר קיבלת, יש לי עצה שפותרת את כל הבעיות. תתנהג יפה בשרתים=לא תקבל אף עונש, וכך ניתן לפתור את זה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו