React 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 24 React משתמש רשום 13 696 הודעות יש לי שבת שלמה חסרת מעס. יש למישהו רעיונות לאתרים שאני יכול לבנות ? ממש משעמם לי.. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Satla 15 פורסם 2016 ביוני 24 Mr.Satla משתמש רשום שלו 15 185 הודעות Anime קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 24 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות תבנה סתם דברים מגניבים לא חייבים אתר. תבנה משחק לאינטרנט כזה משחק online יכול להיות מגניב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 React משתמש רשום 13 696 הודעות Mr.Satla אמר: Anime לא פשוט לא. Zpower אמר: תבנה סתם דברים מגניבים לא חייבים אתר.תבנה משחק לאינטרנט כזה משחק online יכול להיות מגניב יש לי שבת. לא שבוע. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 ביוני 25 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות יש לי רעיון שגם יועיל לקהילה, אתר (או דף תקרא לזה איך שאתה רוצה) שיהיו בו את החוקים של הקלאבים אבל באנגלית. אנחנו צריכים אחד כזה לשרתים כמו bhop/fun/surf/dr/darkrp/ttt ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע. אם תוכל לעשות משהו יפה אני ישלח לך את החוקים של השרתים וככה גם יהיה לך תעסוקה לשבת וגם תעזור לקהילה, שתי ציפורים במכה אחת. אם אתה רוצה לעשות את זה שלח לי הודעה פרטית. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 React משתמש רשום 13 696 הודעות DMatriX אמר: יש לי רעיון שגם יועיל לקהילה, אתר (או דף תקרא לזה איך שאתה רוצה) שיהיו בו את החוקים של הקלאבים אבל באנגלית.אנחנו צריכים אחד כזה לשרתים כמו bhop/fun/surf/dr/darkrp/ttt ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע. אם תוכל לעשות משהו יפה אני ישלח לך את החוקים של השרתים וככה גם יהיה לך תעסוקה לשבת וגם תעזור לקהילה, שתי ציפורים במכה אחת. אם אתה רוצה לעשות את זה שלח לי הודעה פרטית. בכיף, זה פשוט ברמות.. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביוני 25 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות מה הבעיה לתרגם את החוקים לאנגלית? בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 25 React משתמש רשום 13 696 הודעות DarkMan אמר: מה הבעיה לתרגם את החוקים לאנגלית? אני ודור עשינו את זה.. http://yourgame.co.il/eng.php "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו