ChpaiN^ 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 21 ChpaiN^ משתמש רשום 10 22 הודעות (נערך) למה קיבלתי באן???? https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&searchText=pazamolam&Submit=Search הבנתי שזה על משתמש כפול אפשר הוכחה למשתמש הכפול? נערך 2016 ביוני 21 על ידי ChpaiN^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביוני 21 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות http://yourgame.co.il/showthread.php?t=7264&page=2&p=38091#post38091 אתה בטוח שאתה לא Elbaz? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 21 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות שאלה שנייה לפני שאני בודק את עניין המשתמש הכפול, אתה כתבת: "הבנתי שזה על משתמש כפול אפשר הוכחה למשתמש הכפול?". אם אתה בטוח שקיבלת סתם באן, למה אתה מבקש הוכחה על משתמש כפול? זה נשמע כאילו אתה מודה שנכנסת ממשתמש אחר ורק רוצה הוכחה לזה.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ChpaiN^ 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 22 ChpaiN^ משתמש רשום 10 22 הודעות (נערך) אין לי משתמש כפול אבל אם הוא נתן לי באן כנראה שהוא חושב שכן אז אני רוצה שיראה הוכחות שיש לי ולא סתם יתן באן elbaz זה מישהו אחר תבדוק באיפי ותראה שזה משתמש אחר נשכנס לי איך שהוא נערך 2016 ביוני 22 על ידי ChpaiN^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות גם לי יש netvision אתה יודע? אז שנינו יודעים לשנות את ה-IP אבל ההבדל בינינו הוא שאתה משתמש בזה לרעה. למשתמש שלך בפורום נכנסת מ-6 כתובות IP שונות, לכן אני יודע שאתה מבין בנושא שינוי כתובות IP. הכתובת IP האחרונה שלך היא כנראה הכתובת שאיתה נכנסת דרך אחד מהסמארפים שלך, לכן כתובת ה-IP שלך נחסמה גם היא. אני אמשיך לעקוב אחר כתובות ה-IP שלך, אתה לא יכול להתחמק מזה. אם אתה שואל אותי הדרך היחידה שתוכל לחזור לשחק בקהילה היא לפתוח אשכול התנצלות על: שימוש בסקריפטים, שינוי כתובת IP כדי להתחמק ממערכת duplicate account, תלונה שקרית על באן. נ.ב אם אתה רוצה הוכחה לגבי כתובות ה-IP שנחסמו אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואחזיר לך את ההודעה עם כתובות ה-IP. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו