KawaiiRoy 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 20 KawaiiRoy משתמש רשום 10 3 הודעות איך לעצבן אדמין? -זאת רק בדיחה לא מצחיקה 3>- "אי פעם רציתם לעצבן אדמין? הנה איך!" שלב מספר אחת: קח אדמין שלב מספר שתיים: תעצבן אותו! "אבל איך אני יכול לעצבן?" -אתה "טוב, כמתמחה שעוסק בזה שנים, בעל עסק מצליח במקצוע. אתן קצת טיפים למתחילים" "בשביל הפוש הראשון הייתי ממליץ על memes מ2014 כדי לחמם את העניינים!" "לאחר כל מהלך, יש להוסיף פרצוף מעצבן. הייתי ממליץ על לני פייס ואו זה: 3;" -RoyKawaii איך אדע שהצלחתי?" -אתה "זה פשוט! הינה איך מבצעים זאת ואיך לא מבצעים:" "ADMIN: I have things to say about you, but you might cry again" !SUCCESS "ADMIN: you are not annoying me" FAILURE "זכרו! חשוב מאוד להתחכם לחוקים! קיללת? לא לדאוג! תמיד יש את אחרי הגאג!" "אקבל על כך באן?" -אתה ברור שכן!:* מאחל בהצלחה ובאהבה, המנטור שלכם: Kawaii ........................................................................................................................................................................................... -טוב בתכלס אל תעצבנו אדמינים. רק לי מותר. P:- זה סתם בדיחה, אתם יכולים למחוק את הפוסט ואו לנעול אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו