The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 18 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות שם מגיש התלונה: pro lol SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ban 30m השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: TTT האדמין שביצע את ההרחקה: shekel אורך ההרחקה: 30m סיבת ההרחקה: rdm תיאור המקרה: אני לא יודע למה קיבלתי באן אבל יש הרבה ילדים שאמרו לי שעשיתי RDM והוא לא נכון אז אני רוצה שתגידו לי למי עשיתי RDM כי יש מצב שיש לי רקורד שמראה אחרת בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביוני 18 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות למה אתה מתלונן על כל דבר בלי אפילו להעמיק או לשאול את נותן הבאן בנושא? ראיתי רקורד שלך עושה rdm בשרת כשלא היו אדמינים אז קיבלת באן. אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 18 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות למה אתה מתלונן על כל דבר בלי אפילו להעמיק או לשאול את נותן הבאן בנושא?ראיתי רקורד שלך עושה rdm בשרת כשלא היו אדמינים אז קיבלת באן. אפשר לנעול. אפשר בבקשה שתגיד לי מי זה או מה הרקורד כי אני בטוח שיש לי רקורד שמוכיח אחרת בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביוני 18 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות אפשר בבקשה שתגיד לי מי זה או מה הרקורד כי אני בטוח שיש לי רקורד שמוכיח אחרת עניתי לך בפרטי, היית יכול לחכות לתשובה לפני שמיהרת ללכת ולפתוח אשכול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 18 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות עניתי לך בפרטי, היית יכול לחכות לתשובה לפני שמיהרת ללכת ולפתוח אשכול. אפשר לנעול. אני פשוט כל כך לא הבנתי למה הבאן עכשיו אני מדבר עם המנהל ומברר את זה אז אפשר לנעול, תודה על היחס! בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביוני 18 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו