The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 16 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: pro lol SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: הדיטכטיב לא מארץ ישראל תאריך המקרה: היום 16/6 הוכחות תומכות: רקורד 1 : רקורד 2: רקורד 3 : אני מזכיר לכם שכל הרקורדים האלו על אותו בן אדם הערות: עשה לי rdm כבר כמה פעמים זה לא פעם אחת קרא ולא פעמיים זה איש לא מארץ ישראל שפשוט הורג את כל מי שהוא מוצא אני לא יודע אם היה אדמין או לא אבל מה שכן הוא לא טופל. הוא עשה כמה RDM להמון אנשים ביחד חבר שלי knifeskrops היה עד לזה באותו הזמן ועשה גם לו המון RDM. נערך 2016 ביוני 16 על ידי The pro lol בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 16 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות הקפצה אני מקפיץ בגלל שלא ענו לי וזה פתוח המון זמן. בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביוני 16 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות הקפצה אני מקפיץ בגלל שלא ענו לי וזה פתוח המון זמן. 8. חל איסור לפרסם תגובות כפולות ומעלה ["דאבל ו"טריפל"] במידה ועברו 24 מהתגובה האחרונה. ניתן להגיב כך בפעילויות מיוחדות בלבד שבהן החוק יבוטל זמנית ואתם תקבלו על כך התראה באשכול המרוכז בפורום הפעילות. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ChimpBalls 10 פורסם 2016 ביוני 16 ChimpBalls משתמש רשום 10 42 הודעות הוענשו,אפשר לנעול. https://www.youtube.com/channel/UCq8LP3C56zD3vkcFixUTXyw ^^^ Support^^^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביוני 16 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו