ax3 35 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 15 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות כותרת. במידה ותהיה היענות, אתחיל בוידיאו ואעבור בעתיד למדריכים בכתב. למי שלא יודע מהם השפות האלו: שפות אלו משמשות לפיתוח אפליקציות למערכות הפעלה אשר מפותחות ומתוחזקות על ידי Apple, להלן רשימה: macOS, iOS, watchOS, tvOS האשכול מכוון לבעלי Macintosh / Hackintosh / OSX-VM, לא תוכלו לפתח בלי אחת מסביבות אלו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביוני 15 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות אשמח אם תעשה ווידאו יעזור לי מאוד מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
UnderZero 10 פורסם 2016 ביוני 15 UnderZero <span style="color:orange; font-family: arial; font-weight:bold; שחר 10 34 הודעות שווה לי לבנות Hackintosh ? בכללי אני חושב להשתמש בו רק בשביל Final Cut איזה עוד שימושי יש לו ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביוני 16 React משתמש רשום 13 696 הודעות לא מעוניין ללמוד מרז. סתם.. תעשה נראה נלמד. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 16 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות שווה לי לבנות Hackintosh ? בכללי אני חושב להשתמש בו רק בשביל Final Cut איזה עוד שימושי יש לו ? Final Cut? תוכנות אפל בעיקר, רובן שימושיות. לא מעוניין ללמוד מרז.סתם.. תעשה נראה נלמד. אבל אין לך מק מה יעזור לי לעשות גיי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו