Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 15 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות שיחקתי קומפ צמוד נורא ובסוף המשחק חוץ מזה שעליתי, שחקן מהקבוצה שלי קיבל דרופ לCZ MW ששווה 28 דולר.. http://prntscr.com/bgp79k חבל שאני לא קיבלתייי My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביוני 15 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות ניייס עכשיו תעשה לי בוסטים ^_^ You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 15 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות ניייסעכשיו תעשה לי בוסטים ^_^ לך? ביום שאני יעשה איתך קומפ שוב אני ישקול להתאבד My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 ביוני 15 ClippeR אדמין 10 527 הודעות לך? ביום שאני יעשה איתך קומפ שוב אני ישקול להתאבד חחחחחחחחחחחח מהקומפ שלך פעם שעברה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 ביוני 15 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Play ESEA LOL "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GandalFlelele 11 פורסם 2016 ביוני 15 GandalFlelele משתמש רשום Ben 11 271 הודעות ואייי ממי קבלת ת בוסט הזה כשהיית בקלאן עם לטרוקס פעם והוא פרש ממכם אתה שחקת כמו סילבר בלחץ אח שלי התינוק משחק יותר טוב wtf (21-24) נייס פרו בברכה בן, אדמין בשרת הפאן לשעבר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 15 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות ואייי ממי קבלת ת בוסט הזה כשהיית בקלאן עם לטרוקס פעם והוא פרש ממכם אתה שחקת כמו סילבר בלחץ אח שלי התינוק משחק יותר טוב wtf(21-24) נייס פרו זה היה 23 הרגתי 2 שחקנים מהקבוצה בטעות... חחחחחח הייתי בסקוויקי שחקן אחד אמר לי תירה בקיר בשביל להרוג ואיך שיריתי הוא נכנס לי בכוונת לול זה די הסיבה שהפסדנו My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו