katanYa115 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 14 katanYa115 משתמש רשום 10 1 הודעות מה העניינים אני מצטער מאוד שהספמתי לכם תפורום אני טעיתי מאוד עשיתי דברים לא לעניין כמו להזכיר משהוא שאחד בצוות שלכם לא רצה שיזכירו אני מצטער מאוד על כל ההספמה אני פשוט הייתי ממש בעצבים אני חשבתי שאנשים בצוות שלכם זלזלו בערעורי באן שלי אז באתי הספמתי לכם תפורום לא הקשבתי לאף אחד הייתי ראש בטון בהייפ אני מבקש סליחה מכל הלב ומקווה שתסלחו לי אני הרבה פעמים הצחקתי תשחקנים שלכם בגייל עשיתי להם דברים כיפיים ואני חושב שיש לי מה לתרום אני מאוד ישמח לחזור לשרתי המשחק שלכם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WinterHoly 34 פורסם 2016 ביוני 15 WinterHoly YourGame Average ? 34 1.2k הודעות עבר מספיק זמן מאז שזה קרה אבל זה לא אומר ששכחנו, בכל זאת אני לא נתתי לך את הבאן בשרתים אלא שביט. נראה מה יש לו להגיד @shavit WinterHoly 2.11.15 - 17.7.16 12.12.19 - ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביוני 15 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות עבר מספיק זמן מאז שזה קרה אבל זה לא אומר ששכחנו, בכל זאת אני לא נתתי לך את הבאן בשרתים אלא שביט.נראה מה יש לו להגיד @shavit החלטה של גיל, לא שלי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו