matanyazdi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 9 matanyazdi משתמש רשום 10 63 הודעות שלום רב לפני כשלוש חודשים בערך קיבלתי סיטי באן בjail ואני מציק את זה אבל קיבלתי סיטי באן ליום. סיטי באן הוא לא כמו מיוט או גאג. סיטי באן זה הזמן שאתה חיי נגיד וקיבלתי לשעה אני צריך להיות שעה שלמה חיי בjail. אבל הדבר הזה לא ניגמר קיבלתי ליום ואני לא יכול יותר אפשר אולי להפחית לי או להוריד לי את הסיטי באן? גאה להיות בקהילת yourgame קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביוני 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות בחישוב מהיר יום שווה ל24 שעות אם הייתה משחק בשרת כל יום בממוצע 20 דקות אז אחרי 72 יום הסיטי באן היה עובר , אז לפי מה שאתה אומר כמעט ולא שיחקתה בשרת מאז הבאן . הקטע של הסיטי באן זה שתהיה מחובר לשרת אחרת זה לא ייגמר . החלטה סופית תצטרך לשמוע ממנו @xMASTER רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
matanyazdi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 9 matanyazdi משתמש רשום 10 63 הודעות אני הייתי ב ttt גאה להיות בקהילת yourgame קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
matanyazdi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 9 matanyazdi משתמש רשום 10 63 הודעות אבל הייתי בגייל גאה להיות בקהילת yourgame קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 ביוני 9 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות שלום רב לפני כשלוש חודשים בערך קיבלתי סיטי באן בjail ואני מציק את זה אבל קיבלתי סיטי באן ליום. סיטי באן הוא לא כמו מיוט או גאג. סיטי באן זה הזמן שאתה חיי נגיד וקיבלתי לשעה אני צריך להיות שעה שלמה חיי בjail.אבל הדבר הזה לא ניגמר קיבלתי ליום ואני לא יכול יותר אפשר אולי להפחית לי או להוריד לי את הסיטי באן? מי האדמין שנתן לך את הct באן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
matanyazdi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 9 matanyazdi משתמש רשום 10 63 הודעות aim bot גאה להיות בקהילת yourgame קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו