YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 8 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות טוב אז למי שלא יודע עלה מנהל חדש לשרת הדף ראן (דלריוס - לירון) והשרת חוזר ובגדול! רובכם בטח שמתם לב ש"אוכלוסיית" הדף ראן הייתה מעוטה בזמן האחרון אך בעזרתכם אנחנו מקווים שנוכל להחיות את השרת ולעורר זכרונות נעימים מ1.6. מפות חדשות, חוקים חדשים ומערכת פרידיי חדשה שיעלו בקרוב יעזרו לשפר את חוויתכם האישית בשרת. בנוסף לזה אנחנו מחפשים אדמינים חדשים ומסורים שיהיו מוכנים להשקיע הרבה זמן בשרת. תוכלו להציע את עצמכם בכתובת הבאה: http://yourgame.co.il/showthread.php?t=9028 ולהינות בשרת עם כולנו בכתובת הבאה: 151.80.111.17:27080 נראה אותכם שם בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 ביוני 8 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות איך אתה עדיין אדמין שם?!?!?! חחחח בכל מקרה תהנו אני בoverwatch קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביוני 8 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות בהצלחה השרת באמת עבר שיפור!! גם אתה ילוקארד! My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 8 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות בהצלחה השרת באמת עבר שיפור!!גם אתה ילוקארד! תודה רבה, תבוא לבקר בשרת בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 ביוני 8 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות בהצלחה תותחים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 ביוני 9 ClippeR אדמין 10 527 הודעות בהצלחה מקווה שהשרת יתמלא שוב! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו