anygame2play 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 8 anygame2play משתמש רשום 10 7 הודעות SteamID: STEAM_0:1:93095263 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: פאן האדמין שביצע את ההרחקה: DMATRIX אורך ההרחקה: פרם סיבת ההרחקה: לך תדע תיאור המקרה: אמרתי מזה החרא הזה השרת קרס וDMATRIX לא שומע טוב אז הוא החליט שאמרתי חרא שרת וכמה זמן יקח לכם להסביר לאדמינים שהם לא אמורים לעשות SLAYALL ב100TRAPS כשיש RTV כי אם הם יעשו שוב פעם RTV אז זה ישר יחליף מפה אם במפות אחרות מחכים עד שכולם ימותו אז שיחכו עד שיהיה אפשר לעשות עוד RTV אני בחדר 94 ב14 דקות וJapeto עושה לי פה SLAY ALL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 ביוני 8 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות סליחה שאני מתערב כן? אבל באמת לא עושים slayall אבל הוא אדמין חדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביוני 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות סליחה שאני מתערב כן? אבל באמת לא עושים slayall אבל הוא אדמין חדש אני מבקש להפסיק להגיב בתלונות שלא קשורות אליך לנושא: Dmatrix קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביוני 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לאחר שדיברתי עם Dmatrix החלטנו להביא לך הזמנות שניה מקווה שנצל אותה לטוב :) המיוט ירד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביוני 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו