EPICpompa 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 7 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות שם מגיש התלונה: EPICjumpinG-_PoMpA_- SteamID: STEAM_0:1:57291406 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:Speedy אורך ההרחקה:30 דקות סיבת ההרחקה:כתוב באתר של הבאן- [TABLE=class: listtable] [TR] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]omed al hasolhanot[/TD] [/TR] [/TABLE] תיאור המקרה:אני לא יודע מה זאת אומרת ולמה נתנו לי את הבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 ביוני 7 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות שם מגיש התלונה: EPICjumpinG-_PoMpA_- SteamID: STEAM_0:1:57291406 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:Speedy אורך ההרחקה:30 דקות סיבת ההרחקה:כתוב באתר של הבאן- [TABLE=class: listtable] [TR] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]omed al hasolhanot[/TD] [/TR] [/TABLE] תיאור המקרה:אני לא יודע מה זאת אומרת ולמה נתנו לי את הבאן כתוב שאתה עומד על אסלות ובגלל זה קיבלתה באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 ביוני 7 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות כתוב שאתה עומד על אסלות ובגלל זה קיבלתה באן אם אתה לא יודע אל תגיב. בכ"מ זה בגלל שעמידה על השולחנות גורמת ללאגים כבדים בשרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 7 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות אם אתה לא יודע אל תגיב.בכ"מ זה בגלל שעמידה על השולחנות גורמת ללאגים כבדים בשרת. זה מפגר לתת באן בלי אזהרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2016 ביוני 7 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות זה מפגר לתת באן בלי אזהרה מזהירים את כולם שעבירים למפה לקלאודס מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 7 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות מזהירים את כולם שעבירים למפה לקלאודס נכסתי אחרי שעברו... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 ביוני 7 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות @DMatrix קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 ביוני 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות 18. השימוש בחלקי Gliches/Bug במפות הוא אסור לחלוטין. זהו חוק מחוקי השרתים הכללים אתה מוזמן לקרוא את כולם פה: http://yourgame.co.il/showthread.php?t=8161 רשום בגדול בתחילת האשכול "אי ידיעת החוקים אינה פוטרת מעונש!". ולא רק זה, אתה קיבלת באן ל30 דקות ולפי דברי המנהל SATLA אתה אמור לקבל ליום. אז הצעה שלי: תעזוב את התלונה בצד כי אתה יצאת בטוב פה. עוד משהו או שאפשר לנעול? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 7 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות 18. השימוש בחלקי Gliches/Bug במפות הוא אסור לחלוטין.זהו חוק מחוקי השרתים הכללים אתה מוזמן לקרוא את כולם פה: http://yourgame.co.il/showthread.php?t=8161 רשום בגדול בתחילת האשכול "אי ידיעת החוקים אינה פוטרת מעונש!". ולא רק זה, אתה קיבלת באן ל30 דקות ולפי דברי המנהל SATLA אתה אמור לקבל ליום. אז הצעה שלי: תעזוב את התלונה בצד כי אתה יצאת בטוב פה. עוד משהו או שאפשר לנעול? זהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו