pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 6 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות מחפש מישהו שמבין בזה כי אני רוצה לפתוח ערוץ לoverwatch השמח לקצת עזרה. :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kawanew 10 פורסם 2016 ביוני 6 kawanew משתמש רשום 10 70 הודעות מחפש מישהו שמבין בזה כי אני רוצה לפתוח ערוץ לoverwatch השמח לקצת עזרה. :) בשביל לשדר בטוויץ אתה צריך קודם כל ערוץ טוויץ (מקווה שיש לך אחד כזה) ואתה צריך להוריד תוכנה של OBS ולהתעסק עם קוד, (נדמה לי קוראים לזה סטרים קוד) או Twitch key.. יש הרבה מדריכים באנגלית של זה ב Youtube לצורך העניין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 6 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות בשביל לשדר בטוויץ אתה צריך קודם כל ערוץ טוויץ (מקווה שיש לך אחד כזה) ואתה צריך להוריד תוכנה של OBS ולהתעסק עם קוד, (נדמה לי קוראים לזה סטרים קוד) או Twitch key.. יש הרבה מדריכים באנגלית של זה ב Youtube לצורך העניין אני לא רוצה שתסביר ככה. אני רוצה משהו שיבוא ויעזור לי ויגיד מה לעשות דרך סקייפ וילמד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SlayZeR 10 פורסם 2016 ביוני 6 SlayZeR מורחקים 10 0 הודעות אני לא רוצה שתסביר ככה. אני רוצה משהו שיבוא ויעזור לי ויגיד מה לעשות דרך סקייפ וילמד אני , מה הסקייפ שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 ביוני 6 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אני לא רוצה שתסביר ככה. אני רוצה משהו שיבוא ויעזור לי ויגיד מה לעשות דרך סקייפ וילמד אני עשיתי סטרימים קטנים לחברים שלי אבל מכיוון שהאינטרנט שלי לא הכי חזק זה לא היה כל כך טוב אבל אני מבין בזה לפחות איך להתחיל אם אתה צריך עזרה תשלח הודעה פרטית עם מידע של skype/teamviewer קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GuyE 10 פורסם 2016 ביוני 6 GuyE מורחקים 10 0 הודעות אם תרצה עזרה . שלח לי גם אני עשיתי סטרימים לחברים שהיה לי אינטרנט פח.. שלח סקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביוני 6 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות אני לא רוצה שתסביר ככה. אני רוצה משהו שיבוא ויעזור לי ויגיד מה לעשות דרך סקייפ וילמד עשיתי מספר סטרימים אני יכול לעזור לך, idanhasoy112 או בטים ספיק של הקהילה אם אתה רוצה איכות טובה אתה צריך אינטרנט טוב מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו