DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות שלום לכולם, אני מחפש איזה שהוא PlayList טוב של מוזיקה לאימונים. אני בדרך כלל פשוט מחפש שירים טובים ביוטיוב ומוריד אותם לפלאפון... אבל כבר אין הרבה שירים טובים... אם למישהו יש אוסף טוב של כמעט כל ז'אנר אני ישמח (רק לא רוק כבד). עדיף שיהיה ביוטיוב כדי שאני יוכל להוריד אותו בקלות. אני גם ישמח אם יש פה איזה חובב מוזיקה שהכין אוסף משלו. שוב אני צריך את זה לאימונים אז שלא יהיה משהו רגוע... תודה מראש לכולם. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביוני 2 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות ישלך עדיפויות? כמה שירים? אני אישית יכול לשלוח לך מזרחית טראנסים וכל מיני סוגי ראפ טובים ואולי קצת שירי עפרה חזה xD My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביוני 2 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות קפה שחור חזק - הנה זה קורה Panic! At The Disco: Emperor's New Clothes ליאור נרקיס & משה פרץ - מול כל העולם רון נשר - #שיקסע | מארח את "קייסי" & דוביגל חלום של כל גבר - סאבלימינל מארח את גלעד ויטל WILLY WILLIAM - "Ego Shakira - Can't Remember to Forget You In The End (Official Video) - Linkin Park Numb (Official Video) - Linkin Park Evanescence - Bring Me To Life Linkin Park - Never Back Downיצא מבולגן עם כל הקטע של העברית והאנגלית נ''ב השיר האחרון ששלחתי ממש טוב לאימונים (הייתי שומע אותו בעצמי באימונים ) רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות קפה שחור חזק - הנה זה קורה Panic! At The Disco: Emperor's New Clothes ליאור נרקיס & משה פרץ - מול כל העולם רון נשר - #שיקסע | מארח את "קייסי" & דוביגל חלום של כל גבר - סאבלימינל מארח את גלעד ויטל WILLY WILLIAM - "Ego Shakira - Can't Remember to Forget You In The End (Official Video) - Linkin Park Numb (Official Video) - Linkin Park Evanescence - Bring Me To Life Linkin Park - Never Back Downיצא מבולגן עם כל הקטע של העברית והאנגלית נ''ב השיר האחרון ששלחתי ממש טוב לאימונים (הייתי שומע אותו בעצמי באימונים ) תודה על כל השירים אני ישתמש בכמה מהם. אבל אני צריך משהו מוכן כבר בתוך סרטון אחד של שעה שעה וחצי כמו זה נגיד אבל עדיין תודה! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2016 ביוני 2 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות Playlist חמוד ואני אישית משתמש בו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות https://youtu.be/z23o5wdgpzgplaylist חמוד ואני אישית משתמש בו. מישהו הכין מיקס של trapcity!!?!?!?!?! וואווווווו תודה אני מת על השירים שלהם. ty!! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביוני 2 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביוני 2 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות תודה! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביוני 2 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות 25 דקות אבל סט טוב You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
yg88436 10 פורסם 2016 ביוני 6 yg88436 משתמש רשום 10 40 הודעות יש מצב אני פה באיחור אבל תבדוק את הפלייליסט שלי אם הלינק לא עובד לך תרשום Venomens ביוטיוב אתה תראה את זה כבר ELSClan Leader Beginner Programmer Beginner Desinger Beginner Editor וואוו שמתי לב שאני מתחיל בהרבה דברים... טוב עוד מעט זה יהיה MASTER ...כמעט שכחתי Anime LOVER!!!!!!! ELSClan Community Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/ELSClanCommunity ELSClan Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/ELSClanOffical ELSVenomens: Leader\founder ELSBitmaister: Leader https://twitter.com/ELSVenomens DreamRealm Staff ¬¬¬DREAMS WORTH MORE THAN MONEY¬¬¬ Typographic Magic קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו