YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות שיחקתי פעם vindictus וזה משחק ממש כיף וממש באלי לחזור אליו אבל לא לשחק לבד. אני מחפש שחקנים שפרשו שרוצים לחזור ולשחק... בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 ביוני 2 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות הרסו תמשחק אין לך מה לחזור.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות הרסו תמשחק אין לך מה לחזור.. למה הרסו? בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 ביוני 2 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות המשחק נהרס כבר לא כיף לשחק בו מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 2 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות המשחק נהרס כבר לא כיף לשחק בו כן אבל איך הוא נהרס? מה עשו שהרס אותו? בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 ביוני 2 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות שיחקתי בו עם חברים לפני כמה חודשים לא היה משהו בכלל פרוגרשן נוראי כל דאנג'ן דומה באופן מזעזע לקודם (ואני בא לשם מטרה) המשחק מוגבל לדאנג'נים אין pvp באמת פשוט נראה כמו משחק לא מושקע שכמעט ולא נוגעים בו (הייתי לבל 45-60 משהו שם באיזור שפרשתי) אם אתה רוצה mmorpg tera כרגע הכי טוב מסיבה אחת: מערכת הקרב בעצם כל הpve וה Pvp הרבה יותר מעניין מכל משחק אחר כמובן שיש עוד מלא מסביב אבל בכללי tera הכי טוב מה שכן NA>EU בגלל שזה 2 מפיצים שונים אז אם אין לך בעיות פינג לך לNA בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShmendoZ 11 פורסם 2016 ביוני 7 ShmendoZ אדמין 11 45 הודעות אני הייתי שמח לחזור אך אני שחכתי תסיסמה שלי אם יש דרך שהיא לא איימיל לשחזר זאת אשמח לשחק איתך ואילו לעזור לך ובלעזור לך אני מתכוון אין לי בעיה להביא לך שחקן רמה אחרונה איזה שתבחר יש לי את כולם וכסף יש לי 600,000,000 בערך אני ממש רוצה לחזור לשחק(לא נהרס המשחק אבל אפשר להגיד שהוא משעמם אם אתה לא רמה90) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 7 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות אני הייתי שמח לחזור אך אני שחכתי תסיסמה שלי אם יש דרך שהיא לא איימיל לשחזר זאת אשמח לשחק איתך ואילו לעזור לך ובלעזור לך אני מתכוון אין לי בעיה להביא לך שחקן רמה אחרונה איזה שתבחר יש לי את כולם וכסף יש לי 600,000,000 בערך אני ממש רוצה לחזור לשחק(לא נהרס המשחק אבל אפשר להגיד שהוא משעמם אם אתה לא רמה90) אתה יכול ליצור שחקן חדש ונעלה ביחד רמות... בא לי מישהו לשחק איתו שיתחיל איתי מהתחלה ונתקדם... בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShmendoZ 11 פורסם 2016 ביוני 7 ShmendoZ אדמין 11 45 הודעות אתה יכול ליצור שחקן חדש ונעלה ביחד רמות... בא לי מישהו לשחק איתו שיתחיל איתי מהתחלה ונתקדם... יודע מה אחי סבבה אני יגיע הביתה יום שישי אני ידבר איתך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 ביוני 7 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות יאללה אני זורם גם לזה כי פרשתי מקונטר ואין לי מה לשחק. כשתרצה לשחק בזה (אני ממש אבל ממש לא יודע כלום אני חרשן fps) תוסיף בסטים. אני צריך להוריד עדיין את המשחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 7 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות יאללה אני זורם גם לזה כי פרשתי מקונטר ואין לי מה לשחק.כשתרצה לשחק בזה (אני ממש אבל ממש לא יודע כלום אני חרשן fps) תוסיף בסטים. אני צריך להוריד עדיין את המשחק צרף קישור לפרופיל ותוריד vindictus eu באתר של nexon בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
idank1NGz 10 פורסם 2016 ביוני 8 idank1NGz משתמש רשום 10 46 הודעות על מה המשחק? מתכנת שרתי גאנז קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 8 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות על מה המשחק? משחק mmo ממש כיף, צריך לשחק בשביל להבין בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביוני 8 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות משחק mmo ממש כיף, צריך לשחק בשביל להבין יש סיכוי להסבר קטן על המשחק? מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביוני 8 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות יש סיכוי להסבר קטן על המשחק? אתה נכנס למשחק ובוחר דמות, יש לך עיר ונמל בעיר אתה מקבל QUESTS וכדומה והנמל זה המקום בו אתה משתגר לקרבות, במהלך הקרבות אתה בתוך מפה, במהלך המפה אתה נלחם ביצורים "יחסית" חלשים לעומת הבוס הגדול שיש בסוף כל מפה, אתה משלים משימות, מקבל XP, משדרג את הסקילים שלך, את הלבוש שלך, מגלה עיר חדשה וגם יש לך כל מיני פיצולי דרכים למשל אם אתה קשת אתה יכול לבחור BOW או CROSSBOW (אני אישית אוהב יותר CROSSBOW) וכשאתה מגיע לרמה 40 בערך אתה יכול לבחור אם להיות אביר אור או אביר שחור אחרי QUEST מסויים. משחק כיף, ממכר ומי שרוצה לשחק איתי שיוסיף אותי בסטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198164537110/ או בסקייפ: shalevrissin בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו