wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 30 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אני החלטתי לקנות IRL Karambit לא דרך אתר אלא ממש קיבלתי ביד אותו אומנם לא צבוע והלהב לא גדול כמו האמיתי והוא גם מפלסטיק עם נקודה בסוף אבל עדיין בערך אותו הדבר רק לא חד P: ככה הוא נראה [ATTACH=CONFIG]813[/ATTACH] "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 במאי 30 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לא משהו תאמת My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 30 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לא משהו תאמת כע אני יודע אבל עדיין אפשר לעשות איתו טריקים p: "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 במאי 31 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות יפה אחי, ממליץ לך על ButterFly היה לי כזה רק במקום סכין מסרק, אפשר לעשות איתו ים דברים מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 במאי 31 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות די מעפן למה לא קנית אמיתי? עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 במאי 31 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות די מעפן למה לא קנית אמיתי? לא חוקי וזה.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 במאי 31 React משתמש רשום 13 696 הודעות יפה אחי, ממליץ לך על ButterFly היה לי כזה רק במקום סכין מסרק, אפשר לעשות איתו ים דברים יש לי ButterFly אמיתית. הסכין גדולה ממש. אסור להסתובב איתה.. עושה הרבה בעיות.. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 במאי 31 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לא חוקי וזה.... חוקי זה פשוט סכין. יש לחבר שלי , להיסתובב איתה לא חוקי עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 31 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות הלוואי הייתי קונה Butterfly כזאת אני יבדוק אם אפשר "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 ביוני 1 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות butterfly הרבה יותר טוב לטריקים אבל לא חוקי מה שכן סכין פרפר לאימונים עם להב עבה לא נראה לי תעשה לך בעיות בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו