2Spooky2me 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 26 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות מה הדמות האהובה שלכם? שלי זה Bastion בכלל הMINIGUN שלו ממש כיף לי לרצוח עם זה אנשיםם :) דיון שמח :) לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במאי 26 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אין לי את המשחק אבל בינתיים לפי מה שראיתי האהובים עליי הם widowmaker hanzo mcCree קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במאי 26 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות Shtoota אמר: בשביל לדעת מי הכי מהנה לך את חייב לשחק, לצפות בסרטונים לא באמת עוזר ������וסתם מתוך עניין , אתה מתכוון לקנות אותו? ברור שאני אקנה אותו אח שלי פשוט בא אליי והוא כזה "אתה חייב Overwatch" חחח ודרך אגב אני לא אומר שהם האהובים עליי בגלל סרטונים הסטייל שלהם הוא הסטייל שאני אוהב כאילו sniper stealth כזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss.Shadow 12 פורסם 2016 במאי 26 Miss.Shadow YourGame Advanced לא 12 184 הודעות Torbjörn כשמשחקים בהגנה. Junkrat כשמשחקים בהתקפה. Reinhardt כשצריך טנק. Lúcio כשצריך support. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 במאי 26 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות Mrrcee הכי טוב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hwol 11 פורסם 2016 במאי 27 Hwol משתמש רשום Bar 11 230 הודעות Bastion :) My Youtube Channel My Steam PC Equipment and Specs CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ GPU: Intel® HD Graphics 530 NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4G VRAM RAM: 16GB DDR4 2133 MHz Keyboard: Razer BlackWidow X Chroma Mouse:Razer DeathAdder Mousepads:Corsair MM300 Headphones:Steelseries siberia v2 Headphones:Razer kraken 7.1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orili88844 9 פורסם 2016 במאי 28 orili88844 אדמין Foxy 9 22 הודעות הדמות האהובה עליי זו D.va אני שיחקתי הרבה overwatch וכבר קניתי את המשחק. זה משחק אדיר ואני ממליץ לכולם לקנות אותו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TorNim0s 42 פורסם 2016 במאי 28 TorNim0s YourGame Advanced אלדד 42 207 הודעות genji אחראי קהילות לשעבר מפקח הפורום לשעבר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו