PROzper~itay 28 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 21 PROzper~itay משתמש רשום לצ 28 255 הודעות וואו כמה זמן לא הייתי פה,פעם הייתי משחק פעם באופן יום יומי, גם הייתי אדמין ,נכנסתי היום לפורום והכול השתנה כול כך מהר חחחח, דרך אגב אהבתי את העיצוב החדש של הפורום. (מי שלא זוכר אותי הייתי אדמין בגייל פה פעם) יש פה אנשים מהתקופה שלי בקהילה עדיין? הא ונ.ב מה קרה לכם רק חזרתי להסתכל קצת על הקהילה ואני קולט שכול הפורום תלונות חחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 במאי 21 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות חחח, יש הרבה תלונות על הגייל... איך קוראים לך במשחק? אולי אני מכיר p: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PROzper~itay 28 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 22 PROzper~itay משתמש רשום לצ 28 255 הודעות PROzper~itay ולפני חודשים בערך אדמין בגייל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 במאי 22 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות PROzper~itay ולפני חודשים בערך אדמין בגייל חשבתי שאתה מלפני איזה שנה לפי איך שדיברתה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TiK-TaK 11 פורסם 2016 במאי 22 TiK-TaK אדמין 11 149 הודעות אביב ישמןןןןןןן מה קורה חיים שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabih 10 פורסם 2016 במאי 22 Sabih מורחקים 10 0 הודעות אביב ישמןןןןןןן מה קורה חיים שלי אביב בכלל לא שמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TiK-TaK 11 פורסם 2016 במאי 22 TiK-TaK אדמין 11 149 הודעות אביב בכלל לא שמן גם אתה שמן עזבת תגייל ל ttt בושה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 במאי 29 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות זוכר אותי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 במאי 29 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות זוכר אותי? איש יקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 במאי 30 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות אביב בכלל לא שמן בכלללל לאאא מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו