ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 20 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות מחפש משחק חדש להיתמכר כל מה שאני ירשום פה חרשתי עליו כבר ונימאס חוץ מהDayZ צריך המלצה למשחק כמו Dayz כבר יש לי DayZ , Rust , H1Z1 , Nether , the forest , dying light ומיציתי כבר את כל המשחקים חוץ מהדיזי שאני עדיין משחק אני מחפש עכשיו משחק דומה למה שרשמתי בסגנון עולם פתוח עם זומבים שמשחקים עם חברים תודה מראש על העזרה רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במאי 20 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות warframe payday via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 20 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות warframepayday עולם פתוח יוגב אני מחפש בדיוק ההפך מPayday ואני מחפש יותר משחקים כמו CO-OP או PVP עולם פתוח אותו הדבר על warframe רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במאי 20 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות עולם פתוח יוגב אני מחפש בדיוק ההפך מpayday ואני מחפש יותר משחקים כמו co-op או pvp עולם פתוח אותו הדבר על warframe חחח אז עזוב :p via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 20 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות חחח אז עזוב :p חחחחח שתהיה בריא רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 במאי 21 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Counter-Strike:Source אחד המשחקים הטובים ששיחקתי אני הולך לקנות אותו גם בסטים בקרוב "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 במאי 21 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות minecraft (הכי מתאים לך) אם אתה רוצה זומבים תקנה left 4 dead 2 כמה פעמים אמרת דייזי ב5 משפטים כח כח חנון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mozy 13 פורסם 2016 במאי 21 Mozy <span style="color:orange; font-family: arial; font-weight:bold; אריק 13 161 הודעות חחחחח שתהיה בריא לא יודע עם אתה תאהב משחקים כאלה אבל יש את trove זה מרגיע עם הרבה פאונטה במשחק טיפה מצויר מדי אבל מגניב כזה :) בברכה , Mozy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GandalFlelele 11 פורסם 2016 במאי 21 GandalFlelele משתמש רשום Ben 11 271 הודעות 7days to die בברכה בן, אדמין בשרת הפאן לשעבר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 21 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות Counter-Strike:Sourceאחד המשחקים הטובים ששיחקתי אני הולך לקנות אותו גם בסטים בקרוב אני מחפש עולם פתוח עם זומבים רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 21 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות minecraft (הכי מתאים לך)אם אתה רוצה זומבים תקנה left 4 dead 2 כמה פעמים אמרת דייזי ב5 משפטים כח כח חנון שיחקתי l4d2 זה סוג של מפה קטנה כל שלב מיינקראפט אני באמת הולך לשחק עם חברים שיצא השרת של יורגיים חחחחח רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 21 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות לא יודע עם אתה תאהב משחקים כאלה אבל יש את trove זה מרגיע עם הרבה פאונטה במשחק טיפה מצויר מדי אבל מגניב כזה :) שיחקתי לא אהבתי רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 21 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות 7days to die שיחקתי אצל חבר לא כל כך נהנתי רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2016 במאי 21 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות dead rising 3 מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosGuy 10 פורסם 2016 במאי 21 ChaosGuy משתמש רשום 10 12 הודעות Unturned קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו