Mr.RistuN 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 19 Mr.RistuN משתמש רשום רועי 10 34 הודעות עבר יותר מחודש מאז ששביט נתן לי פיבאן הוא אמר שיוריד לי אחרי חודש ולא ירד לי הבאן אני מבקש תשובה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 במאי 19 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני חושב שיותר מתאים פה התנצלות על המעשה שלך. אבל @shavit יחליט. צוות, נא לא להגיב, שביט נתן את העונש לכן שביט יחליט. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.RistuN 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 19 Mr.RistuN משתמש רשום רועי 10 34 הודעות אני התנצלתי כבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.RistuN 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 19 Mr.RistuN משתמש רשום רועי 10 34 הודעות אני התנצלתי כבר ועם אתם רוצים עוד אחת אז אני מתנצל על האביוז הזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 במאי 19 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות וואו איזה התנצלות אם היית רוצח הייתי משחרר אותך בגלל הניסוח היפה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 במאי 19 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות (נערך) וואו איזה התנצלות אם היית רוצח הייתי משחרר אותך בגלל הניסוח היפה! ביקשתי לא להגיב. יש משפט חכם: "אם אין לך משהו טוב להגיד אז אל תגיד". אל תהיה ציני כי זה לא תורם כלום. רק שביט יגיב על הבאן, נא לחכות בסבלנות. נערך 2016 במאי 19 על ידי Zpower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 במאי 20 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות אני חושב שיותר מתאים פה התנצלות על המעשה שלך. אבל @shavit יחליט.צוות, נא לא להגיב, שביט נתן את העונש לכן שביט יחליט. אני לא מנהל קהילה, אל תפנו אליי בנוגע לבאנים כאלה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 במאי 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות הבאן לא ירד אם לא תציג הסבר מסודר באשכול תלונה על הבאן. ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו