Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 14 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות טוב אז מחר אני נוסע לאילת ואני צריך פלייליסט של מלא שירים למשך הנסיעה... אם מישהו יכול בבקשה פשוט לרשום כאן רשימה של שירים שהוא אוהב או אפילו שיר אחד או שתיים זה יהיה מצוין! תודה לכל העוזרים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2016 במאי 14 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות איזה סגנונות אתה אוהב? יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במאי 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות פשוט מאוד monster podcast 100 monstercat best of 2014-15 זה אמור לחסות 4-5 שעות :) וכמובן שיש את כל שאר הpodcasts פשוט נתתי את 100 כי הוא הכי ארוך אבל הכי מגניב D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 14 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות איזה סגנונות אתה אוהב? ראפ, היפ הופ, פופ, טראפ, דאנס... תאכלס שירים טובים מכל הסגנונות חוץ ממזרחית ודת' מטאל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 14 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות פשוט מאודmonster podcast 100 monstercat best of 2014-15 זה אמור לחסות 4-5 שעות :) וכמובן שיש את כל שאר הpodcasts פשוט נתתי את 100 כי הוא הכי ארוך אבל הכי מגניב D: שמעתי קצת ולא כזה אהבתי... התכוונתי יותר לשירים פשוט ולא איזה מיקס או מצעד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2016 במאי 14 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות שמעתי קצת ולא כזה אהבתי... התכוונתי יותר לשירים פשוט ולא איזה מיקס או מצעד. אתה אוהב edm? ובפעם הבאה אתה יכול לצטט כמה בתגובה אחת לא צריך להגיב פעמיים. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 14 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות אתה אוהב edm?ובפעם הבאה אתה יכול לצטט כמה בתגובה אחת לא צריך להגיב פעמיים. כן מת על edm שכחתי להגיד... וסליחה בפעם הבאה אני אצטט בתגובה אחת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במאי 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות כן מת על edm שכחתי להגיד... וסליחה בפעם הבאה אני אצטט בתגובה אחת. נתתי לך podcasts של edm ואתה אומר לי שאתה לא אוהב.... וחוץ מזה אומנם זה מיקס אבל כל שיר נמצא במלואו ללא עריכה זה פשוט פלייליסט מוכן אומנם הBEST OF קצת יותר ערוך והפודקאסט 100 עם הרבה transitions אבל כל האחרים הם פשוט פלייליסט בפני עצמם שלא נדבר שכל השירים שם EDM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2016 במאי 14 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות אלה שירים חמודים. אם יש לך spotify אתה יכול פשוט לשים radio ולשמוע. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 14 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות נתתי לך podcasts של edm ואתה אומר לי שאתה לא אוהב....וחוץ מזה אומנם זה מיקס אבל כל שיר נמצא במלואו ללא עריכה זה פשוט פלייליסט מוכן אומנם הBEST OF קצת יותר ערוך והפודקאסט 100 עם הרבה transitions אבל כל האחרים הם פשוט פלייליסט בפני עצמם שלא נדבר שכל השירים שם EDM אחי שמעתי קצת זה יותר דאבסטפ מאי די אם... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במאי 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אחי שמעתי קצת זה יותר דאבסטפ מאי די אם... Dubstep נכנס בתוך EDM EDM (electronic dance music) is an umbrella term for trance, house, dubstep, drum n bass, techno, trap etc וחוץ מזה שרוב השירים שם הtrap house ולא dubstep קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 14 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות Dubstep נכנס בתוך EDM EDM (electronic dance music) is an umbrella term for trance, house, dubstep, drum n bass, techno, trap etc וחוץ מזה שרוב השירים שם הtrap house ולא dubstep טוב תודה בכל מקרה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 במאי 14 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות שירים לא יעזרו מספיק אני מציע שתוריד סרטים וסירטונים או אל תראה פרקים של סדרה שאתה אוהב ותוריד אותם ותראה בנסיעה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו