Krunchk 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 13 Krunchk משתמש רשום 10 23 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: KrunchK סיבת התלונה: כאשר שיחקתי היום בשרת הגייל נתקלתי בתופעה משונה שבה XPawNek אדמין בשרת הגייל נותן מיוט T כאשר הטרור לא חופרים בסוף הראונד. אחרי שהייתי צריך לבקש מfallenstar להגיד לו את זה (היה מיוט באותו רגע) הוא התחיל לאיים ולהגיד שאני יקבל מיוט להרבה מאוד זמן רק כי בקשתי ממנו שלא ישתיק את כל הטרור בסוף ראונד בלי סיבה. מתלונן על: XPawNek השרת שבו הוא מלונן:Jailbreak אמצעי ידוע הנאשם על הגשת התלונה: סרטון קישור לפרופיל בסטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198223682248/ הוכחה: https://youtu.be/Rd25TYRWDj4 הערות נוספות: ביקשתי ממנו להירגע מכיוון שזה לא הגיוני שהוא ככה על שום דבר מביא מיוט T בסוף ראונד. @moriass נערך 2016 במאי 13 על ידי Krunchk קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 במאי 13 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפי מה שאני רואה גם אתה מעצבן אותו, להגיד לו להירגע ולקחת רטלין זה לא בדיוק דבר שאמור להרגיע אותו אלה לעצבן אותו. בנוגע לאדמין הוא יטופל. עוד משהו או שאפשר לנעול? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 במאי 13 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות 1. טופל אפשר לנעול 2. פעם הבאה שאני ישמע שאתה מדבר ככה לשחקן/אדמין בשרת אתה באמת תיהיה ב"מיוט ארוך מאוד" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xPawnek 10 פורסם 2016 במאי 13 xPawnek משתמש רשום 10 34 הודעות דבר ראשון אתה מראה רק את הצד שלך ואתה יודע ואתה צריך גם להודות בזה כשהעלו אותי לאדמין נכנסת לטיםספיק ואורי goblins היה איתי בחדר אתה באתה והתחלת לקלל אותי וכשהיה hns ואני הייתי בסיטי התחלת ללכלך עליי מאחורי הגב ומאיים עלי שאני ירד מאדמין רק את הצד שלך אתה יודע להראות הבנו שאתה שונא אותי הבנו שחבר שלך נותן לך פרוטקציות אז די קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו