ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות כדאי לי לאשר את זה ? אני חושב שכן אבל לא בטוח הסכין שלי בסטים אנלאיסט שווה 116$ + 2 דולר על ה5/7 +sticker הסכין שלו שווה 118$ + 6$ דיגל לפי סטים אנאליסט שווה לעשות את הטרייד נכון ? רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 במאי 9 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות תבדוק אם הסקינים שלו יורדים ואם שלך עולים.. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות חברה אני בודק מחירים בסטיםאנליסט שם המחירים יציבים אני לא בודק בסטים מארקט כי שם זה מפגר רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 במאי 9 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות חברה אני בודק מחירים בסטיםאנליסט שם המחירים יציבים אני לא בודק בסטים מארקט כי שם זה מפגר ברור... תבדוק אם משהו יורד או משהו עולה כי זה טיפה חשוד My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 במאי 9 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות בדקתי את זה עכשיו בסטים אנליסט הסכין שלך עולה בקצת ושלו יורדת בקצת שאר הדברים לא בדקתי אני אומר לך שלא כדאי לעשות את הטרייד.. הוא ירוויח פה! סליחה על הדאבל My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות אחי הקנייף שלי 118 שלו גם 118 והוא עוד הוסיף 6 דולר של דיגל זה אחלה פרופיט רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 במאי 9 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות הנייף שלך היא case hardend יש סיוכוי שיש לך פאטרן יפה אתה יכול לשלוח לי תמונה שלה או את הסטים שלך כדי אבדוק (inspect) בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות http://yourgame.co.il/showthread.php?t=7833&p=40202#post40202 יש פה תמונה של הקנייף רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 במאי 9 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות לא שווה לך בשיט יש עליה מלא כחול אתה יכול להשיג אולי אופרפיי של 10+-$ בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Vortexie 10 פורסם 2016 במאי 9 Vortexie משתמש רשום 10 26 הודעות הוא מרוויח.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 במאי 9 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות יש לך 2 אופציות 1. לחפש פראייר הרבה זמן בשביל 10$ להרוויח 6$ זריזים אל תקשיב לכל הילדים האלה אני בטוח שאף אחד מהם לא עשה טריידים והם סתם אומרים דברים שהם שמעו מחברים או שטויות כאלה אלה אם יש לך כוח להשקיע הרבה זמן לך על זה מה שכן תבדוק את הפלוט של הנייף שלו כי אם היא לא נראת משהו לא ישלמו משהו בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 במאי 9 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות יש לך 2 אופציות1. לחפש פראייר הרבה זמן בשביל 10$ להרוויח 6$ זריזים אל תקשיב לכל הילדים האלה אני בטוח שאף אחד מהם לא עשה טריידים והם סתם אומרים דברים שהם שמעו מחברים או שטויות כאלה אלה אם יש לך כוח להשקיע הרבה זמן לך על זה מה שכן תבדוק את הפלוט של הנייף שלו כי אם היא לא נראת משהו לא ישלמו משהו מי אתה חושב שאתה שאתה קורא לי ילד? ולמה נראלך שלא עשיתי בחיים שלי טריידים כל מה שיש לי כולל csgo הוא מטריידים בחיים לא שמתי שקל בסטים ולדעתי כן כדאי לו לחפש כי לסכין יש מלא כחול בps בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 10 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות יש לך 2 אופציות1. לחפש פראייר הרבה זמן בשביל 10$ להרוויח 6$ זריזים אל תקשיב לכל הילדים האלה אני בטוח שאף אחד מהם לא עשה טריידים והם סתם אומרים דברים שהם שמעו מחברים או שטויות כאלה אלה אם יש לך כוח להשקיע הרבה זמן לך על זה מה שכן תבדוק את הפלוט של הנייף שלו כי אם היא לא נראת משהו לא ישלמו משהו הפלואט היה ממש חרא והבאתי עכשיו flip crimson web + usp-s orion על הקנייף והקנייף שקיבלתי נראית MW והוא עוד הביא לי overpay רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 במאי 10 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות הפלואט היה ממש חרא והבאתי עכשיו flip crimson web + usp-s orion על הקנייף והקנייף שקיבלתי נראית MW והוא עוד הביא לי overpay כל הכבוד מצאת את הפראייר ברוב המקרים זה לא היה קורה ואני אומר לך את זה מנסיון בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו