akutkh1302 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 4 akutkh1302 מורחקים 10 0 הודעות שם מגיש התלונה:שלו (shalev) סיבת התלונה:אביוז+העלבה מתלונן על:speady השרת שבו הוא מלונן:jail אמצעי ידוע הנאשם על הגשת התלונה:אדמין קישור לפרופיל בסטים:אין לי הוכחה: הערות נוספות:אוקיי אז ספידי מדבר שהוא מת שזה נחשב אביוז והוא אומר לי מול כל השרת למצוא חיים כולם מוחקים עלי מסכימים איתו זה ממש מעליב וזה לא פעם ראשונה שהוא פותח מיק שהוא מת צועק מקלל מספים ועוד... במקרה תפסתי אותו על רקורד דיווחתי על כך לבומבילה והוא אמר לי לעשות רקורד אז במקרה תפסתי את זה ברקורד מבקש שטתפלו בזה ואני דורש למיוט על העלבה זה היה ממש לא נעים אני הייתי שוקל את היותו אדמין אני צפיתי בכמה מקרי העלבה שלו @forumname קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 במאי 4 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות טופל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במאי 4 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו