iFeneTixZ 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוגוסט 11 iFeneTixZ משתמש רשום 10 87 הודעות אז ככה היום שיחקתי לי בשרת הגייל בגלל שהקהילה השנייה סגורה לרגל שיפוצים;),שיחקתי לי עם איזה עשרה חברים בשרת ופתאום האדמינים הדפוקים שלכם התחילו לתת לכולם באנים וגאגים סתם אני אמרתי בצאט שהאדמין לא יודע איך לבטל gm אז התחיל להיות צעקות ומלא קללות בשרת ואז פתאום נכנס האדמין החכם סטיב והיה כמה ילדים ששאלו אותו ישלך תוכנת קול ואז הוא התחיל לחלק מיוטים לפרמ סתם אני כתבתי "חחחח" בצאט ואז הוא נתן לי גאג פרמ כתבתי לו באדמין צאט אתה אדמין אביוז ומגעיל ואז היה מישו דומה לשם שלי והוא התבלבל ונתן למישו הזה באן ליומים ובסיבה כתב מקלל אדמין בצאט+מקלל אדמין בצאט של ה to admins לא יודע מה להגיד לכם הקהילה מיתדרדרת יותר ויותר אדמינים כושלים ללא ניסיון מתלהבים עם הגישות שלהם הסורס באן שלכם הרוס לגמרי וזהו פשוט חבל פעם היה כיף לשחק בשרתים שלכם עכשיו הכול נהרס ואני די חושב שיסכימו איתי כי פשוט כל האדמינים כמעט הורסים תשרתים.פשוט חבל ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2015 באוגוסט 11 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות חבר אני כבר לא אדמין אז ממליץ להנהלה לנעול את האשכול כי הוא מיותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2015 באוגוסט 11 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות חבר אני כבר לא אדמין אז ממליץ להנהלה לנעול את האשכול כי הוא מיותר דאפאק למה ירדת? היית אחלה אדמין בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2015 באוגוסט 11 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות דאפאק למה ירדת? היית אחלה אדמין מעדיף שלא לפתח על זה דיון... סכל מקרה האשכול כבר לא רלוונתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iFeneTixZ 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוגוסט 11 iFeneTixZ משתמש רשום 10 87 הודעות חבר אני כבר לא אדמין אז ממליץ להנהלה לנעול את האשכול כי הוא מיותר תשמע סטיב,אתה אדמין מעולה אבל פשוט יש מצבים שפשוט אי אפשר איתך.... בהצלחה בהמשך דרכך תעלה ותצליח :d קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dror 10 פורסם 2015 באוגוסט 11 Dror מורחקים 10 0 הודעות היה באג עם ה gag ו mute שאפשר רק לנצח זה תוקן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו