Le Dude 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 3 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות אז ככה אתמול התחלתי להתעסק עם התמונה photoshop העיצוב הראשון לא יועלה לפורום עקב העובדה שיש שם ילד שאני באמת מכיר ולא גברת friday כל הזכויות על יצירת האומנות הזאת שמורות לי (לא טרול) [ATTACH=CONFIG]732[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]733[/ATTACH] התמונה המקורית מצורפת אני אשאיר לכם את המקום לנחש מה זה מה בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 במאי 3 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות נייס די נחמד לא כל כך האהבתי אבל נחמד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 פורסם 2016 במאי 3 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות זה בסדר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
3l_Di4bl0 11 פורסם 2016 במאי 13 3l_Di4bl0 אדמין 11 36 הודעות לא משהו כאילו אהבתי כזה אבל לא משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShmendoZ 11 פורסם 2016 במאי 13 ShmendoZ אדמין 11 45 הודעות חחחחחח שמע נבהלתי פחד מוות נחמד+:v: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו