wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 30 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות (נערך) אז לכל מי שרואה נארוטו יש חדשות רעות (כולל אותי) בקרוב תיגמר האנימה נארוטו כל מי שלא מכיר האנימה נארוטו הנה הסבר האנימה נארוטו נכתבה על ידי Masashi Kishimoto בשנת 1997 הפסיקה ליצור פרקים לאחר סיום חלק אחד אך בשנת 2007 יצא חלק שתיים האנימה מבוססת על שתי דמיות ראשיות 1.Naruto 2.Sasuke בעיקר על נארוטו להסבר מלא על האנימה לחץ כאן לחלק 1 לחץ כאן לחלק 2 האנימה תיסגר עוד איזה חודש או קצת לאחר בלי קשר נ.ב יצרתי קבוצה בסטים על זה שאפשר להשתמש בה בתור טאג במשחק לחץ כאן כדי לראות אותה מכיל ספוילרים מותה של קאגויה והקרב האחרון של נארוטו וסאסקה נערך 2016 במאי 1 על ידי KnifeSkrops "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במאי 1 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אני מאמין שאחרי הסדרה יהיה סדרת המשך לבן שלו בארוטו via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bigosjames 10 פורסם 2016 במאי 1 bigosjames משתמש רשום 10 169 הודעות *רעות * קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות *רעות * אני יודע עשיתי את זה דרך הטלפון וניסיתי לרשום מהר תודה בכל מקרה אני יתקן נ.ב אני גם עכשיו דרך הטלפון... אני מאמין שאחרי הסדרה יהיה סדרת המשך לבן שלו בארוטו שחכתי לציין את זה וזה על בטוח כי קישימוטו אישר זאת "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במאי 2 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אני יודע עשיתי את זה דרך הטלפון וניסיתי לרשום מהר תודה בכל מקרה אני יתקן נ.ב אני גם עכשיו דרך הטלפון... שחכתי לציין את זה וזה על בטוח כי קישימוטו אישר זאת נחמד! ראית את הסרט? via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 2 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות נחמד!ראית את הסרט? לא החודש הוא יוצא עם דיבוב יפני ואני יראה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
clock dead 10 פורסם 2016 במאי 5 clock dead משתמש רשום 10 36 הודעות איזה באסה.... הסרט החדש בטוח יהיה אדיר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו