twasfer 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 27 twasfer משתמש רשום 10 8 הודעות (נערך) שלום רב, שם מגיש התלונה: דורון TWASFER השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: BHOP אורך ההרחקה: צמיתות סיבת ההרחקה: מתעלם מאדמינים מדוע החסימה של צריכה לרדת (אנבאן)?: שיחקתי לפני שעה בערך נכנסתי לשרת ה bhop שלכם ואני התבלבלתי בין v אליכם אמרתי במיקרופון "זה v או יורגיים ?" ואז אמרו לי יורגיים אז אמרתי "אה טוב סליחה התבלבלתי בין השרתים" וקיבלתי באן מהאדמין tosic לצמיתות. אני מבקש להוריד את הבאן בבקשה מאחר וזה לא היה בכוונה לפרסם את הקהילה וגם היו שלושה ארבעה שחקנים בשרת בסך הכל. תודה רבה מראש. נערך 2016 באפריל 27 על ידי twasfer קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באפריל 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות שלום twasfer. אשמח אם תערוך את האשכול ותכתוב לפי הטופס הבא: http://yourgame.co.il/showthread.php?t=6281 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 באפריל 27 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות תכלס אין לי מושג למה הוא הביא לך על זה פבאן אבל בוא נראה מה יוגב יגיד בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באפריל 27 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות שלום רב, שם מגיש התלונה: דורון TWASFER השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: BHOP אורך ההרחקה: צמיתות סיבת ההרחקה: מתעלם מאדמינים מדוע החסימה של צריכה לרדת (אנבאן)?: שיחקתי לפני שעה בערך נכנסתי לשרת ה bhop שלכם ואני התבלבלתי בין v אליכם אמרתי במיקרופון "זה v או יורגיים ?" ואז אמרו לי יורגיים אז אמרתי "אה טוב סליחה התבלבלתי בין השרתים" וקיבלתי באן מהאדמין tosic לצמיתות. אני מבקש להוריד את הבאן בבקשה מאחר וזה לא היה בכוונה לפרסם את הקהילה וגם היו שלושה ארבעה שחקנים בשרת בסך הכל. תודה רבה מראש. אחרי שתעשה מה שzpower אמר אני ישמח לפתור לך את הבעיה via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
twasfer 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 27 twasfer משתמש רשום 10 8 הודעות כפי שאתה רואה, ערכתי את התגובה כבר... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו