Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 27 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות שם מגיש התלונה: עומר \ Lidius סיבת התלונה: עושה גוסטינג בשרת הTTT מתלונן על: SantaPim השרת שבו הוא מלונן: TTT אמצעי ידוע הנאשם על הגשת התלונה: ? קישור לפרופיל בסטים: אין הוכחה: הערות נוספות: אני הייתי טרייטור בראונד הזה, ואז הרגתי את סנטה פים והוא רשם בצ'אט לכולם שזה אני, כמו שרואים בתמונה. צריך ללחוץ על התמונה כדי לראות אותה בגדול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 27 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות up @ClippeR קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 באפריל 27 ClippeR אדמין 10 527 הודעות ראיתי ושמעתי שהיה עוד דברים שהוא עשה יש לך במקרה איזה תמונה לדברים אחרים שלו כי אמרו לי שהוא קילל והכל ואם זה נכון הוא יקבל באן ארוך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 27 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות ראיתי ושמעתי שהיה עוד דברים שהוא עשה יש לך במקרה איזה תמונה לדברים אחרים שלו כי אמרו לי שהוא קילל והכל ואם זה נכון הוא יקבל באן ארוך אני יודע שהשחקן Taco עשה רקורד על הכל אז תשאל אותו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 באפריל 27 ClippeR אדמין 10 527 הודעות אני יודע שהשחקן Taco עשה רקורד על הכל אז תשאל אותו. אוקיי תודה על התלונה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 27 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות אפשר לנעול... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו