Miss.Shadow 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 26 Miss.Shadow YourGame Advanced לא 12 184 הודעות שלום חברים! אתם מוזמנים כרגע לצפות בסטרים שלי! אני משחקת Enter the Gungeon! הסטרים באנגלית אבל, אני ישמח לכמה אנשים שיבואו לראות ולהגיד לי איך האודיו והכל. בתודה, ניקיטה. https://www.twitch.tv/mister_nick_shadow אל תתיחסו לעבודה שבמקום ניקיטה השם שלי בכל מקום זה ניק, באנגלית זה נשמע פי מאה יותר סקסי מניקיטה xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss.Shadow 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 26 Miss.Shadow YourGame Advanced לא 12 184 הודעות עדכון: תודה לכל מי שצפה בסטרים, אני באמת מעריכה את זה, אוהבת אתכם :* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 26 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות זאת באת?.. צפיתי ושמעתי רק בן מדבר... מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss.Shadow 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 26 Miss.Shadow YourGame Advanced לא 12 184 הודעות שכחתי להגיד, יש לי מיקרופון מאוד חלש, אני צריכה להשתמש בהגברת קול, והארפקט מנמיך לי את הקול הרבה, וגם יש לי קול נמוך בכללי, סליחה שככה אני נשמעת, אין לי מה לעשות לגבי זה /: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באפריל 26 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות Face cam face cam! חחח בהצלחה בסטרימים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss.Shadow 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 26 Miss.Shadow YourGame Advanced לא 12 184 הודעות face cam face cam!חחח בהצלחה בסטרימים! תודה! אני לפעמים יודיע פה בפורומים אם אני עושה סטרים, אני לא עושה קבוע, אלא סתם כתחביב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו