katanYua 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 26 katanYua מורחקים 10 0 הודעות שלום אני בבאן ל3 חודשים כעשיתי פריקיל ל 3 אנשים כהיה משעמם טילים וכולם עשו בעיות בשרת אשמח אם תורידו לי אני מאוד מצטער על המעשה החמור שעשיתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 26 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות http://yourgame.co.il/showthread.php?t=6281 , תפתח עם הטופס ככה יענו לך מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באפריל 26 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות וואלה? לא יעבוד עלי בפעם הקודמת ש"הצטערת על המעשה שלך" תוך 5 דקות חזרת לשרת רק בשביל לעשות עוד בעיות הבאן נשאר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabih 10 פורסם 2016 באפריל 26 Sabih מורחקים 10 0 הודעות מי עושה פרייקלים שמשעמים טילים ואתה גם אמרת שזה מעשה חמור אז למה שיורידו לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באפריל 26 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות הבאן לא ירד. ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו