n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 26 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אני מחפש מקלדת מכנית יש המלצות ? תודה לעוזרים via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MargotRobbie 10 פורסם 2016 באפריל 26 MargotRobbie YourGame Corporal יניב 10 772 הודעות g710+ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באפריל 26 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Razer Blackwidow 20014 קניתי באילת בסכום מצחיק 422 בבאג ובKSP 402 זה עולה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באפריל 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות כן.. פשוט אל תקנה רייזר וכל השאר זה בונוס My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 פורסם 2016 באפריל 26 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות g710+ בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באפריל 26 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות לא ממליץ על הg710+ או על הרייזר מהסיבה שמה שמתחת למקש הסוויצ'ים הם של החברות עצמן והם נחשבים פחות איכותיים מcherry mx ממליץ על corsair k70 או דגם חדש יותר שלהם מקדלת שגם עשויה מחומרים יותר איכותיים גם עם עיצוב יותר יפה ועם פיצ'רים נחמדים בנסוף אל תתקרב לss במקלדות בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באפריל 26 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות corsair K70 מקלדת איכותית ברמות. מקלדת בגודל מלא corsair K95 מקלדת איכותית ברמות. מקלדת בגודל מלא + טונה כפתורי מקרו בצד שמאל של המקלדת (ליד כל ה shift caps lock tab) corsair Strafe מקלדת איכותית ברמות. מקלדת מקוצרת, ללא הכפתורי מספרים בצד ימין. מגיע רק עד החיצים ומה שמעל החיצים :) כל המקלדות האלו מצוינות בונוס! לכל סוג מקלדת כזו יש גרסת RGB שנותן לך לשנות צבעים וליצור אינסוף אפשרויות של החלפת צבעים וצורות בנוסף לכך שאפשר לשתף פרופילים של זה ותוכל להוריד מהאינטרנט איזה שתרצה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
talsela87 11 פורסם 2016 באפריל 26 talsela87 YourGame Beginner 11 120 הודעות המקלדת שלי http://www.pcgalaxy.co.il/2013/04/15/razer-blackwidow-ultimate-review/ קח סיקור, אחת הטוובות! שלכם, טל סלע קבוצת הסטים שלנו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WinterHoly 34 פורסם 2016 באפריל 26 WinterHoly YourGame Average ? 34 1.2k הודעות המקלדת שליhttp://www.pcgalaxy.co.il/2013/04/15/razer-blackwidow-ultimate-review/ קח סיקור, אחת הטוובות! אני מחכה שהRazer Blackwidow X יגיע לארץ ואז אני יקנה אותה. מקלדת נדירה ! WinterHoly 2.11.15 - 17.7.16 12.12.19 - ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 באפריל 26 React משתמש רשום 13 696 הודעות g710+ "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באפריל 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות corsair Strafe מקלדת איכותית ברמות נכון! ברח לי השם שלה! יוגב תקנה את זה.. בין הטובות כרגע בשוק ועוד בrgb בכללללל My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באפריל 26 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות Razer Blackwidow 2013 מומלץ מיקלדת נוחה וכיפית לשימוש חג שמח D: מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באפריל 26 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות corsair K70 מקלדת איכותית ברמות. מקלדת בגודל מלא corsair K95 מקלדת איכותית ברמות. מקלדת בגודל מלא + טונה כפתורי מקרו בצד שמאל של המקלדת (ליד כל ה shift caps lock tab) corsair Strafe מקלדת איכותית ברמות. מקלדת מקוצרת, ללא הכפתורי מספרים בצד ימין. מגיע רק עד החיצים ומה שמעל החיצים :) כל המקלדות האלו מצוינות בונוס! לכל סוג מקלדת כזו יש גרסת RGB שנותן לך לשנות צבעים וליצור אינסוף אפשרויות של החלפת צבעים וצורות בנוסף לכך שאפשר לשתף פרופילים של זה ותוכל להוריד מהאינטרנט איזה שתרצה :) ממליץ ממש מקלדת מדהימה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו