NiTrOx1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 25 NiTrOx1 משתמש רשום 10 8 הודעות שם מגיש התלונה: NiTroX השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: SURF אורך ההרחקה: PBAN סיבת ההרחקה: קיללתי את האדמין + את המפה (האדמין חשב שקיללתי את הקהילה ) מדוע החסימה של צריכה לרדת (אנבאן)?: אז ככה אני קניתי אתמול csgo והייתי בשרת הסארף והאדמין סוג של התגרה בקשתי ממנו לעשות rtv במיקרופון והוא עושה לי אין בעיה ורשם בצאט הר טבעי בעברית והתעצבנתי על המפה הזאת אז אמרתי חרא מפה חרא מפה ואמרתי לאדמין קללה אחת בצאט ואז האדמין הביא לי גג והוא שאל את הילדים בשרת הוא קילל את הקהילה הוא קילל (כי הוא שמע שאמרתי חרא מפה אז הוא התבלבל כנראה ) ואחד צעק כן כן הוא קילל תקהילה ואמר יואו יואו כאילו בכוונה שיתנו לי באן וקיבלתי pban אשמח שתורידו לי תבאן ואני יתחיל אתכם מחדש דף חדש ונקי כי אני בס"כ חדש ורוצה עוד נסיון תודה לכם ! :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באפריל 25 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות שם מגיש התלונה: NiTroX השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: SURF אורך ההרחקה: PBAN סיבת ההרחקה: קיללתי את האדמין + את המפה (האדמין חשב שקיללתי את הקהילה ) מדוע החסימה של צריכה לרדת (אנבאן)?: אז ככה אני קניתי אתמול csgo והייתי בשרת הסארף והאדמין סוג של התגרה בקשתי ממנו לעשות rtv במיקרופון והוא עושה לי אין בעיה ורשם בצאט הר טבעי בעברית והתעצבנתי על המפה הזאת אז אמרתי חרא מפה חרא מפה ואמרתי לאדמין קללה אחת בצאט ואז האדמין הביא לי גג והוא שאל את הילדים בשרת הוא קילל את הקהילה הוא קילל (כי הוא שמע שאמרתי חרא מפה אז הוא התבלבל כנראה ) ואחד צעק כן כן הוא קילל תקהילה ואמר יואו יואו כאילו בכוונה שיתנו לי באן וקיבלתי pban אשמח שתורידו לי תבאן ואני יתחיל אתכם מחדש דף חדש ונקי כי אני בס"כ חדש ורוצה עוד נסיון תודה לכם ! :) אתה יכול להביא לי את השם של האדמין? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NiTrOx1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 25 NiTrOx1 משתמש רשום 10 8 הודעות Hide inactive | Total Bans: 1 [TABLE=class: listtable, align: center] [TR] [TD=class: listtable_top, align: center]MOD/COUNTRY[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 14%, bgcolor: #2A2723, align: center]DATE[/TD] [TD=class: listtable_top, bgcolor: #2A2723]PLAYER[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 20%, bgcolor: #2A2723]ADMIN[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 10%, bgcolor: #2A2723, align: center]LENGTH[/TD] [/TR] [TR=class: tbl_out, bgcolor: #FFFFFF] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center][/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center]24/04/16 20:39[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]NiTroX[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]pokeeto[/TD] [TD=class: listtable_1_permanent, width: 20%, bgcolor: #F1A9A0, align: center]Permanent[/TD] [/TR] [/TABLE] displaying 0 - 1 of 1 result @DMatriX Hide inactive | Total Bans: 1 [TABLE=class: listtable, align: center] [TR] [TD=class: listtable_top, align: center]MOD/COUNTRY[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 14%, bgcolor: #2A2723, align: center]DATE[/TD] [TD=class: listtable_top, bgcolor: #2A2723]PLAYER[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 20%, bgcolor: #2A2723]ADMIN[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 10%, bgcolor: #2A2723, align: center]LENGTH[/TD] [/TR] [TR=class: tbl_out, bgcolor: #FFFFFF] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center][/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center]24/04/16 20:39[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]NiTroX[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]pokeeto[/TD] [TD=class: listtable_1_permanent, width: 20%, bgcolor: #F1A9A0, align: center]Permanent[/TD] [/TR] [/TABLE] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 25 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות Hide inactive | Total Bans: 1 [TABLE=class: listtable, align: center] [TR] [TD=class: listtable_top, align: center]MOD/COUNTRY[/TD] [TD=class: listtable_top, align: center]DATE[/TD] [TD=class: listtable_top, bgcolor: #2A2723]PLAYER[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 20%, bgcolor: #2A2723]ADMIN[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 10%, bgcolor: #2A2723, align: center]LENGTH[/TD] [/TR] [TR=class: tbl_out, bgcolor: #FFFFFF] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center][/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center]24/04/16 20:39[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]NiTroX[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]pokeeto[/TD] [TD=class: listtable_1_permanent, width: 20%, bgcolor: #F1A9A0, align: center]Permanent[/TD] [/TR] [/TABLE] displaying 0 - 1 of 1 result @DMatriX Hide inactive | Total Bans: 1 [TABLE=class: listtable, align: center] [TR] [TD=class: listtable_top, align: center]MOD/COUNTRY[/TD] [TD=class: listtable_top, align: center]DATE[/TD] [TD=class: listtable_top, bgcolor: #2A2723]PLAYER[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 20%, bgcolor: #2A2723]ADMIN[/TD] [TD=class: listtable_top, width: 10%, bgcolor: #2A2723, align: center]LENGTH[/TD] [/TR] [TR=class: tbl_out, bgcolor: #FFFFFF] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center][/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536, align: center]24/04/16 20:39[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]NiTroX[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]pokeeto[/TD] [TD=class: listtable_1_permanent, width: 20%, bgcolor: #F1A9A0, align: center]Permanent[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: listtable, width: 100%] [TR] [TD=class: listtable_1, width: 20%, bgcolor: #467536]Reason[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]curesing the community+my mom[/TD] [/TR] [/TABLE] מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NiTrOx1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 25 NiTrOx1 משתמש רשום 10 8 הודעות [TABLE=class: listtable, width: 100%][TR] [TD=class: listtable_1, width: 20%, bgcolor: #467536]Reason[/TD] [TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]curesing the community+my mom[/TD] [/TR] [/TABLE] כמו שאמרתי הוא חשב שקיללתי את הקהילה וכמו שאמרתי קיללתי אותו בצאט אבל לא את הקהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באפריל 25 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות בדקתי את הנושא, ואני רואה שאתה לא כל כך עושה בעיות בקהילה וזאת פעם ראשונה ואני מאמין בהזדמנות שנייה. לכן אני יוריד לך את הבאן הפעם, אבל אני מקווה בשבילך שלא תהיה פעם הבאה. פעם הבאה שתעליב שחקן לא משנה מי ולא משנה למה העונש שתקבל יהיה סופי ולא ירד! ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו