CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות אני מקווה שרובם מכירים את csgo lounge ויכולים לעזור לי. אני מנסה להציע טרייד. אבל זה אומר לי שהפרופיל שלי או אינונטורי שלי בפרייבט והם לא או שאני לא יכול להתחבר לשרתי סטים ואני יכול. אני גם לא יכול לעשות log out מהאתר דרך הסטים. זה עושה לי את זה מלא זמן. מישהו יודע מה הסיבה שאני לא יכול לראות שם את האינונטורי שלי ויכול לעזור לי לפתור אותה? (שאני לוחץ על הlogout זה מחזיר אותי לאתר הראשי.) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 24 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות 1 ) לך לפרופיל שלך < "ערוך פרופיל " ואז < https://gyazo.com/d28e00e2cfd6d9fa32b2af2b1458377a שיהיה לך PUBLIC. 2 ) תבדוק שהפלאפון שלך מחובר לסטים. 2א ) תלחץ על Steam בצד שמאל למעלה, Settings ואז יופיע לך בצד ימין view account details 2ב ) תלחץ על view account details - כתוב לך Contact info ואז manage your phone number ותוסיף אותו ואז יעבוד לך או אם הפלאפון מחובר. תוריד את ה PUBLIC ותחזיר מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות 1 ) לך לפרופיל שלך < "ערוך פרופיל " ואז < https://gyazo.com/d28e00e2cfd6d9fa32b2af2b1458377a שיהיה לך PUBLIC.2 ) תבדוק שהפלאפון שלך מחובר לסטים. 2א ) תלחץ על Steam בצד שמאל למעלה, Settings ואז יופיע לך בצד ימין view account details 2ב ) תלחץ על view account details - כתוב לך Contact info ואז manage your phone number ותוסיף אותו ואז יעבוד לך או אם הפלאפון מחובר. תוריד את ה PUBLIC ותחזיר כל מה שאמרת ניסיתי. הטלפון מחובר ממזמן והכל עם פאבליק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 24 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות כל מה שאמרת ניסיתי. הטלפון מחובר ממזמן והכל עם פאבליק. תחכה כמה ימים אם לא יעבוד אין לי מושג... מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות תחכה כמה ימים אם לא יעבוד אין לי מושג... מה שאמרת גם ככה לא קשור. מה הסיבה שאם אני עושה לוגאוט זה לא יוצא ומעביר לחלון הראשי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באפריל 24 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לגבי הlog out נראה לי תוכל לעשות את זה: 1. תלחץ windows key + R 2. תרשום cmd ותלחץ enter עכשיו אמורה להיפתח לך קונסולה שחורה עם כיתוב לבן 3.תרשום שם ipconfig/flushdns (הערה: העתק הדבק כנראה לי יעבוד ויראה לך V^ במקום באמת להעתיק אז תרשום אות אות זה לא ארוך :)) 4. תלחץ enter וחכה שניה עד להופעת המשפט successfully flushed your dns server או משהו דומה לזה כי אני לא זוכר יש מצב שזה גם יעזור לך עם שאר הבעיות אבל מה שאמרתי בעיקר עוזר עם בעיות חיבור אינטרנט ודברים דומים כי זה בעצם מנקה את הDNS קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 24 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות מה שאמרת גם ככה לא קשור. מה הסיבה שאם אני עושה לוגאוט זה לא יוצא ומעביר לחלון הראשי. " מישהו יודע מה הסיבה שאני לא יכול לראות שם את האינונטורי שלי ויכול לעזור לי לפתור אותה?" אמרת את זה.. מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באפריל 25 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות יכול להיות שinventory שלך ריק או שאתה מנסה לעשות שם טרייד על משהו שהוא לא סקין בcsgo? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באפריל 25 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות תצחקו עלי אבל אני מספים את הכפתור שכתוב עליו inventory עד שזה מראה לי את הinventory עובד כל פעם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GandalFlelele 11 פורסם 2016 באפריל 25 GandalFlelele משתמש רשום Ben 11 271 הודעות תצחקו עלי אבל אני מספים את הכפתור שכתוב עליו inventory עד שזה מראה לי את הinventoryעובד כל פעם. חחחח גם אני בברכה בן, אדמין בשרת הפאן לשעבר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באפריל 25 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות חחחח גם אני מה שעובד עובד חחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו