עבור לתוכן

תלונה על KniferDrop

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Hemos
  • 10
  • 18 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: Hemos.

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Casual.

אורך ההרחקה: ללא הרחקה רק מיוט וגאג.

סיבת ההרחקה: בלי סיבה נראית לעין.

מדוע החסימה של צריכה לרדת (אנבאן)?:

שלום שיחקתי היום בקזואל והיה מצב של 5-10 בכמות השחקנים ואז האוטו באלנס העביר את האדמין קבוצה ביחד עם עוד אחד כדי שיהיו יחסי כוחות והאדמין העביר את עצמו קבוצה וככה זה קרה פעמיים, אחרי שאמרתי את זה לאדמין והתלוננתי בפניו הוא אמר לי שזה אוטובאלנס ולא הוא (דבר לא הגיוני ב5 מול 10) ועוד נתן לי מיוט וגאג בטענה שאני "מעליב" אותו ו"מאיים" עליו, לפי דעתי בן אדם שמנצל גישות לא ראוי להיות אדמין וכמו שאני מכיר את הקהילה הזאת אתם תגבו אותו ולא תעשו כלום בנושא למרות שהמון אנשים מתלוננים עליו, בתודה ולא תודה כי גם ככה זה לא ישנה כלום Hemos.

[ATTACH=CONFIG]695[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]696[/ATTACH]

נערך על ידי Hemos
תיקון
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 8
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

משתמשים מובילים באשכול זה

DarkMan
  • 11
  • 327 הודעות

אני מתייג את מנהלי השרת בשביל תשובה

@harri1

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

K-Dot
  • 10
  • 26 הודעות

יש הרבה תלונות על האדמין הזה.

איתי או נווה תטפלו בזה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

harri1
  • איתי
  • 11
  • 45 הודעות

שלום,

האדמין שעליו התלוננת אומר לי שהעלבת אותו והתגרת בו וגם שהיו ירד מתפקידו.

אני לא יודע אם זה נכון..

תוכל להגיב לי בידיוק שאני ידע מה קרה וזה יטופל

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

xTaZzZi
  • נוה כרמי
  • 30
  • 172 הודעות

לאדמין מותר להעביר את עצמו קבוצה כדי לראות מה קורה או אם הוא חושב שיש בעיות באותה קבוצה חוץ מהעניין הזה נבדוק את עניין המיוט והגאג שקיבלת.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

harri1
  • איתי
  • 11
  • 45 הודעות

לא משנה,

לגבי מה שקרה הכל יטופל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Hemos
  • 10
  • 18 הודעות
לאדמין מותר להעביר את עצמו קבוצה כדי לראות מה קורה או אם הוא חושב שיש בעיות באותה קבוצה חוץ מהעניין הזה נבדוק את עניין המיוט והגאג שקיבלת.

אתה צודק לגמרי אבל אתה גם יכול להסכים איתי שאחרי שאוטו באלאנס של השרת מעביר את האדמין פעמיים קבוצה בגלל מצב לא הגיוני של 5 מול 10 והוא מעביר את עצמו קבוצה בטענה שיותר כיף לו לשחק בטרור זה קצת לא תקין, בנוגע למיוט והגאג לא הייתה שום התגרות בסך הכול אמרתי לו שלפי דעתי אדמין לא צריך לנצל גישות ובמקרה הזה ספציפית אפילו היה שחקן בסיטי ששם מוזיקה במיקרופון והציק לכולם, לאחר שאמרתי לו שהוא לא מתנהג כמו שצריך לפי דעתי הוא אמר לי "אתה לא מפחיד אותי לך תתלונן" אז עניתי לו "לפי דעתי לא תשאר אדמין עוד הרבה זמן עם היחס הזה לקהילה שלך" ואחרי שאמרתי את המשפט הזה הוא נתן לי מיוט ואמר שזה מעליב להגיד דבר כזה, אחרי המיוט רשמתי בצאט "למה נתת לי מיוט מה אמרתי לא בסדר?" ואחרי זה הוא פשוט נתן לי גאג ורשם "מאיים" עכשיו אני באמת לא מבין איפה האיום והעלבה פה ואם זהו לא ניצול גישות אז אני לא יודע מה זה ניצול גישות.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

xTaZzZi
  • נוה כרמי
  • 30
  • 172 הודעות
אתה צודק לגמרי אבל אתה גם יכול להסכים איתי שאחרי שאוטו באלאנס של השרת מעביר את האדמין פעמיים קבוצה בגלל מצב לא הגיוני של 5 מול 10 והוא מעביר את עצמו קבוצה בטענה שיותר כיף לו לשחק בטרור זה קצת לא תקין, בנוגע למיוט והגאג לא הייתה שום התגרות בסך הכול אמרתי לו שלפי דעתי אדמין לא צריך לנצל גישות ובמקרה הזה ספציפית אפילו היה שחקן בסיטי ששם מוזיקה במיקרופון והציק לכולם, לאחר שאמרתי לו שהוא לא מתנהג כמו שצריך לפי דעתי הוא אמר לי "אתה לא מפחיד אותי לך תתלונן" אז עניתי לו "לפי דעתי לא תשאר אדמין עוד הרבה זמן עם היחס הזה לקהילה שלך" ואחרי שאמרתי את המשפט הזה הוא נתן לי מיוט ואמר שזה מעליב להגיד דבר כזה, אחרי המיוט רשמתי בצאט "למה נתת לי מיוט מה אמרתי לא בסדר?" ואחרי זה הוא פשוט נתן לי גאג ורשם "מאיים" עכשיו אני באמת לא מבין איפה האיום והעלבה פה ואם זהו לא ניצול גישות אז אני לא יודע מה זה ניצול גישות.

אני מצטער אבל זאת סיבה מספיק טובה למיוט או גאגת תנסה לדמיין את עצמך במצב כזה כשאתה אמור להשתלט על שרת מלא לבד ושחקן פשוט יאיים עליך כביכול בהורדה מגישות.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Hemos
  • 10
  • 18 הודעות
אני מצטער אבל זאת סיבה מספיק טובה למיוט או גאגת תנסה לדמיין את עצמך במצב כזה כשאתה אמור להשתלט על שרת מלא לבד ושחקן פשוט יאיים עליך כביכול בהורדה מגישות.

סבבה אבל זה לא המצב, הוא לא היה צריך להשתלט על שום שרת כי ניהלנו דיאלוג ואף אחד לא עשה כלום בשרת, חוץ מזה יש דרך להתנהג ויש איך להגיב והוא לא התנהג כמו שצריך ולא הגיב כמו שצריך לדעתי וזה בלי לדבר על הניצול גישות הברור לגמרי שהיה שם....

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים