Honesty 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 Honesty משתמש רשום 10 3 הודעות אני עושה ערוץ חדש שמתבסס על בידור על דברים שקורים בחיים לבנתיים יש סרטון אחד שעשיתי למען הדגמה שמדובר על עובדות על ג'ינג'ים ובעתיד אני יעשה עוד על נושאים אחרים https://www.youtube.com/channel/UCxvqCiBXxQM896rGzRsnILw אני אשמח לקבל דעות :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 פורסם 2016 באפריל 24 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות אני ירשם :) בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Honesty 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 Honesty משתמש רשום 10 3 הודעות @ItsNotMe1422@ItsNotMe1422 תודהה גבר !! :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 24 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות בהצלחה בערוץ צדיק מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 באפריל 24 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות תזהר עם הסרטון הזה.. לא מציע לך לפרסם את זה פה, מנסיון אחי... אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באפריל 24 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות תזהר עם הסרטון הזה.. לא מציע לך לפרסם את זה פה, מנסיון אחי... חחחחחחחחח נשבע צחקתי בקול עכשיו My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 באפריל 24 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות חחחחחחחחח נשבע צחקתי בקול עכשיו אבל לא ניסיתי להצחיק :( אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו