PaPa Smurf # Krov 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות שם מגיש התלונה: krov השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail אורך ההרחקה: 1day בערך סיבת ההרחקה: אין לי מושג, לא שיחקתי בשרת גייל כמה חודשים ולפני שבוע שנכנסתי אני רואה שיש לי פריקיל מדוע החסימה של צריכה לרדת (אנבאן)?: 1 אין לי מושג למה קיבלתי 2 התבגרתי 3 אני לפעמים עושה שטיות אבל זה לא מזיק לאף אחד ( צחוקים ) -------------------------------- מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
golden 10 פורסם 2016 באפריל 24 golden משתמש רשום 10 116 הודעות אני לא ממש קשור אבל לפי מה שאני מבין אתה צריך לשחק בשרת כדי שהבאן ירד וכנראה לא שיחקת ולכן הבאן לא ירד(כנראה שקיבלת לפני שפרשת) golden boy [/url] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באפריל 24 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות הפריקיל בשרת הג'ייל עובד אחרת ולכן אם קיבלת ליום כנראה שעשית משהו באמת מוגזם כי יקח שבוע-שבועיים להוריד את זה הפריקיל יורד לפי זמן שאתה חי בשרת אם אני לא טועה או פעיל ככה שלא לשחק בשרת לא באמת עוזר תבקש סליחה על מה שעשית ואני מאמין שיורידו לך אבל פעם הבאה שיקרה ישימו ליותר בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באפריל 24 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות הפריקיל בשרת הג'ייל עובד אחרת ולכן אם קיבלת ליום כנראה שעשית משהו באמת מוגזם כי יקח שבוע-שבועיים להוריד את זה הפריקיל יורד לפי זמן שאתה חי בשרת אם אני לא טועה או פעיל ככה שלא לשחק בשרת לא באמת עוזר תבקש סליחה על מה שעשית ואני מאמין שיורידו לך אבל פעם הבאה שיקרה ישימו ליותר מערכת כלכך נוראה שהיא סופרת לך את הזמן שאתה חי בשרת. יקח זמן להוריד בקיצור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באפריל 24 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות מערכת כלכך נוראה שהיא סופרת לך את הזמן שאתה חי בשרת.יקח זמן להוריד בקיצור. היא ממש ממש לא נוראה במקום ששחקן יעשה פריקיל ויקבל עונש נגיד שעה של הפריקיל הקודם הוא סתם ילך לג'ייל אחר או לשרת אחר וכשזה יעבור לו הוא יחזור לשחק בשרת לעומת זאת הוא יצטרך להעביר 15 דקות בשרת בלי סיטי זה גם מסנן את השרת מאנשים שסתם באים לעשות טרולים וגם מלמד את אלה שם כדי להשאר לא לעשות כאלה דברים בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות הבעיה זה שאין לי מושג למה קיבלתי ומתי... מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
golden 10 פורסם 2016 באפריל 24 golden משתמש רשום 10 116 הודעות הבעיה זה שאין לי מושג למה קיבלתי ומתי... כמו שאמרו פה הבאן לא יורד אלה רק אם משחקים כנראה שלפני שפרשת מהגייל קיבלת תשאל את המנהל של השרת עם הוא מוכן להוריד לך בגלל שעבר הרבה זמן חוץ מזה אתה לא יכול לעשות כלום golden boy [/url] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו