GULO 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 GULO <span style="color:orange; font-family: arial; font-weight:bold; 10 11 הודעות שם מגיש התלונה: גולו (itsGULO) סיבת התלונה: נתן באן בלי סיבה מתלונן על: זיפוור (Zpower) השרת שבו הוא מלונן: Jailbreak כשיחקתי בשרת הג'ייל הביאו לי פרוטקציות. אני לא חושב שאני צריך לקבל את הבאן אלה זה שהביא לי את הפרוטקציות. ועל כך האדמין zpower נתן לי באן בלי לבדוק בכלל מה קרה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באפריל 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות זה לא קשור לפרוטקציות שקבלת, אתה מושך lr ליותר מ5 דקות ושzpower נכנס אתה בדיוק הפסקתה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GULO 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 24 GULO <span style="color:orange; font-family: arial; font-weight:bold; 10 11 הודעות זה לא קשור לפרוטקציות שקבלת, אתה מושך lr ליותר מ5 דקות ושzpower נכנס אתה בדיוק הפסקתה. הבנתי. אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באפריל 24 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות שניים נוספים קיבלו את הבאן, אתה יודע למה הם לא התלוננו? כי הבאן מוצדק. משכתם את ה-lr המון זמן ואז כשהגעתי אחד מכם אמר: "יש אדמין תפסיקו" וכולכם ברחתם מהשרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 באפריל 24 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות ננעל לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו